Luxusní hračky

Již několikrát jsme mluvili o luxusních věcech, které by se hodily k životnímu stylu výherce v loterii. Přemýšlíme-li o luxusních předmětech, je si třeba uvědomit, že se pro každého hodí něco jiného. Ve sportovním autě se muži cítí jako James Bond a třpytivý šperk za miliony přemění snad každou ženu v královnu „haute couture“.Během několika posledních let jsme byli svědky značného množství super luxusních produktů. Třída sama o sobě patří autům.
Inovační návrháři  byli zaneprázdněni, zvýšit rychlost, zdokonalit technické parametry, ale stále míti na paměti společenský status a luxus, který zákazníci vyžadují. Pro vítěze v loterii existuje řada možností, čím se za své bohatství potěšit.

Mobilní motorový dům Volkner

Že se dá cestovat opravdu v honosném stylu, jsme na MegaLoto.cz již psali. Nyní se podívejme na mobilní motorový vůz Volkner, jehož cena jsou $2 miliony. Vejde se do něj vaše Ferrari a uvnitř nalezneme samozřejmě kuchyň, obývací pokoj, ložnici a koupelnu.

Mobilní motorový dům Volkner

Motocykl Bandit9 ‚Nero‘

Motorka Bandit9 ‘Nero” je bez pochyb pravá bestie, kterou na silnici nelze přehlédnout. Celý motocykl, od kol po motor, je v matné černé barvě. Základem je BMW Chang Jiang 750 a tým Bandit9 jej přetransformoval v chopper inspirovaný batmanovským filmem Temný rytíř.


Super jachta Adastra

Z této famózní jachty se až tají dech. Na délku měří 42,5 m, je vyrobena z ultra lehkých materiálů a k její kontrole stačí pouhý dotyk na tlačítko vašeho iPadu. Tato super jachta může velice pohodlně ubytovat 9 lidí plus šesti člennou posádku a 6 500 km plavbu, cestu delší než z Londýna do New Yorku, zvládne bez doplnění paliva rychlostí 22,5 uzlů.

Vyhrajte některý v velkých jackpotů z momentální nabídky MegaLoto.cz a můžete si koupit jakoukoliv hračku se vám zlíbí.
A jak si momentálně vedou jackpoty z nabídky MegaLoto.cz?

US Powerball dosáhl již $400 000 000 – Kč 7, 7 MILIARDY

MegaMillions sedí na $130 000 000 – Kč 2,5 MILIARDY

EuroMillions se přehoupl na €34 000 000 – Kč 874 MILIONŮ


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation