Cestujte se zárukou kvality

Když chcete mít jistotu pohodlné, příjemné a férové taxi dopravy, vyplatí se vybírat spolehlivou taxislužbu. Mezi ty nejoblíbenější patří Taxi Praha, která na českém trhu působí řadu let. Vozy této společnosti si můžete objednat na čísle 222 111 000 nebo přes mobilní aplikaci, která je zdarma dostupná pro chytré mobilní telefony všech typů. Zajímat vás ale možná bude také záruka kvality, kterou tato společnost nabízí.

Co je záruka kvality?

Záruka kvality u Taxi Praha znamená, že tato společnost přebírá zodpovědnost za zprostředkované služby. K výhradám zákazníků se tak postaví čelem a se vší vážností. U Taxi Praha tak můžete uplatnit reklamace:

  • ceny jízdného – pokud se vám bude zdát cena za vaši cestu příliš vysoká a neodpovídající realitě. Pro reklamace tohoto typu budete vždy potřebovat stvrzenku z konkrétní jízdy.

  • přistavení taxi – všechny hovory v call centru Taxi Praha jsou monitorovány, takže je snadné ověřit skutečnost.

  • a další

Neváhejte proto jakékoli postřehy, náměty a nespokojenosti předat Taxi Praha telefonicky na čísla, která najdete na webových stránkách této společnosti v sekci Kontakty. V případě oprávněné reklamace vám tato pražská taxislužba navrhne odpovídající satisfakci. Například ve formy slevy či jízd(y) zdarma.

Cestujte za nejnižší ceny

Společnost Taxi Praha stojí také za projektem nejlevnejsi-taxi.cz. Po Praze a okolí tak můžete cestovat za ceny, které příjemně překvapí každého. A to i na letiště Václava Havla v Praze. Stačí zavolat na číslo 226000226, zaslat SMS zprávu na 736300299 nebo vyzkoušet nadmíru užitečnou aplikaci Nejlevnější Taxi Praha, která je zdarma ke stažení pro všechny typy chytrých mobilních zařízení.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation