Sněhové frézy, buďte na zimu připraveni

Čerstvě napadaný sníh potěší zejména děti, lyžaře a běžkaře, ale mnohým z nás způsobuje jen více starostí. Odklízet každoročně napadaný sníh z chodníků, příjezdových cest apod. není jednoduchá práce. Chcete-li tomu konečně učinit přítrž a podělit se o tuto nepříjemnou práci s pomocníkem, je načase porozhlédnout se po sněhové fréze. Sněhové frézy vám práci zpříjemní a ještě zbude čas na něco dalšího.

Výhody sněhové frézy

Sněhové frézy vám pomohou rychleji a snadněji odklidit sníh odkudkoli bude třeba. Navíc to zvládne mnohem efektivněji než klasickým způsobem. Sněhové frézy bývají lehké, takže práci s nimi zvládnou jak muži, tak ženy. Ovládání je jednoduché.

Jednostupňová nebo dvoustupňová fréza?

Jednostupňové sněhové frézy ocení především majitelé domů, kteří v zimě potřebují odklidit sníh z příjezdových cest a chodníků. Tyto frézy efektivně fungují na menších, pevných plochách. Konstrukční řešení jednostupňové sněhové frézy umožňuje odklidit sníh až k povrchu země. Jsou vhodné pro odklízení napadaného sněhu, který ještě nestačil zmrznout. Odklízení je lehké a nenáročné, především díky malé hmotnosti.

Dvoustupňové sněhové frézy jsou určeny pro náročnější práce. Zvládnou s přehledem i práci v horských podmínkách, kde je velké množství sněhu. Efektivně si poradí se zmrzlým sněhem, závějemi a kalamitami. Dvoustupňové sněhové frézy zvládnou práci jak u rodinných domků, tak na větších plochách. Jistě je ocení majitelé horských chat, hotelů a jiných středisek, kde je péče o okolí (parkoviště, příjezdová cesta, chodníky) nutná. Tyto frézy mají na rozdíl od jednostupňových vyšší výkon motoru, jsou vhodnější terénu a dokážou odklidit i udusaný sníh.

Podle jakých kritérií frézu vybírat

Před koupí sněhové frézy je nutno si uvědomit pár důležitých faktorů, podle kterých budete frézu vybírat. Začněme tím, pro jaký účel frézu potřebujete. Má-li to být pro soukromé-domácí potřeby nebo pro profesionální použití u velkých objektů. Dále záleží na terénu, je-li tvrdý (asfalt, dlažba apod.) rovný či šikmý. Spad sněhu v dané oblasti je dalším kritériem. Nebudete si přeci pořizovat frézu, když se se sněhem téměř nepotkáte. Dobré je vědět, kdo všechno bude s frézou pracovat. Sněhové frézy mají různý výkon motoru, hmotnost i schopnost manévrovat. Ideální sněhové frézy by pro práci měli být lehké, jednoduché na ovládání s možností změny rychlosti. Kupujte frézy jen od autorizovaných prodejců, protože jen to vám zaručí kvalitní servis a dodej náhradních dílů.

Kde se dají sněhové frézy sehnat?

Kvalitní a profesionální práci odvedou sněhové frézy od značky Husqvarna, které můžete najít na www.krapacek.cz/snehove-frezy-c-89.html.  Jsou oficiálními autorizovanými prodejci s kvalitními službami a servisem.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation