Šíleně drahý nábytek

Po velké výhře v loterii dojde velmi často i k modernizaci domu. Člověk se necítí doma, dokud není jeho obydlí pěkně zařízeno. A loterijní vítěz se nespokojí s obyčejným nábytkem. Nebo ano?

Podívejme se některé kusy nábytku, které jsou dle našeho průzkumu, považovány za nejdražší na světě. Možná, že se i vy necháte inspirovat, čím si vybavit domácnost po výhře tučného jackpotu.

Magnetická postel

Tato postel se zdánlivě vznáší ve vzduchu. Architekt Janjaap Ruijssenaar pracoval na této posteli celých šest let a výsledkem je magnetická postel za Kč 31 milionů. Díky protichůdným magnetům, s doslova průmyslovou silou, vytvořil postel, která se vznáší 40 cm nad podlahou a udrží hmotnost až 900 kg. Tento extravagantní kus nábytku je jistě originálním prvkem každého interiéru.

Magnetická postel - přesně pro vítěze v loterii

Rokokový stolek

Ručně vyřezaný stolek pochází z dílny Thomase Tuffta z New Jersey a byl vytvořen na začátku 18. století. Starožitný stolek má štíhlé nohy s detailním zakončením v podobě kočičích tlapek. V roce 1990 byl vydražen za téměř Kč 90 milionů. Dodnes si drží svůj rekord nejdražšího stolu na světě.

Rokokový stolek - skvělý doplněk do bytu loterijního vítěze

Dračí křeslo

Křeslo bylo navrhnuto irskou designérkou a architektkou Eileen Grayovou v letech 1917 až 1919. Křeslo patřilo slavnému francouzskému módnímu návrháři Yves Saint Laurentovi. Vydraženo bylo za neuvěřitelnou sumu, za více než Kč 543 milionů!

Milionové křeslo

Kabinet

Badminton kabinet není skříňkou na badmintonové rakety, avšak je pojmenováno dle domu Badminton z britského Gloucestershiru. Na vytvoření této skříňky se v 18. století podílelo celkem 30 expertů, kteří strávili na její výrobě celých šest let. Kabinet byl vytvořen z ebenového dřeva, dekorován zlatem, polodrahokamy a v čele jsou umístěny hodiny. V roce 2004 byl kabinet vydražen za masivní částku, více než Kč 717 milionů.

Kabinet pro vítěze jackpotu

Máte chuť předekorovat svůj dům už teď? Vsaďte si šťastná čísla do vaší oblíbené loterijní hry. Z jackpotů MegaLoto.cz si jistě vyberete některý z multimilionových jackpotů.

Každý týden se koná více než 20 losování a vy se jich máte šanci zůčastnit. Nezapomeňte na novinku MegaLoto.cz – španělskou zářijovou tombolu Loteria Nacional Extra, celková cena je €105 000 000.

MegaLoto.cz vám přeje hodně štěstí ve hře!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation