Londa Care – luxusní profesionální péče

Profesionální pečující vlasová kosmetika? Kvalitní produkty střižené na míru vlasům? Světová značka používaná v kadeřnických salonech po celém světě? To je Londa Care.

Precizní práce s Londa Care

Pečující řada Londa Care se se svými produkty a s mimořádnou precizností postará o všechny typy vlasů. Samotná řada Londa Care se větví na další řady produktů pro různé typy vlasů. Každý kadeřnický salon používající produkty Londa Care může svým zákazníkům dopřát luxusní péči. Londa Care je pro lidi, kteří jsou nároční a očekávají ty nejlepší výsledky v jakékoli situaci. Londa čerpá z více jak 125 let zkušeností, které za celou tu dobu sbírá. Inovace a nový vývoj produktů probíhá pod přísným dohledem, kdy Londa čerpá nejen z podnětů nasbírané za celá léta svého působení, ale i od uživatelů. Díky tomu může nabídnout produkty střižené na míru kadeřníkům i jejich klientům.

Řady Londa Care

Londa Care pro barvené vlasy – poskytuje vlasům potřebnou specifickou péči. Jemně ošetřuje a zachovává barvu lesklou a dlouhotrvající. Péči šamponem lze obohatit ošetřujícím sprejem, intenzivní nebo stabilizační maskou.

Londa Care pro obnovu vlasů – ošetřuje poškozené a porézní vlasy. Díky obsahu hedvábných proteinů, mandlového oleje a panthenolu zanechává vlasy ošetřené a chráněné. Celá řada obsahuje šampon, expresní kondicionér, ošetření, intenzivní maska, ošetřující balzám, sérum s přírodními oleji.

Londa Care pro objem – s obsahem extraktů z bambusu a citrusové trávy šetrně pečuje o jemné vlasy a dodává jim plnější vzhled. Vlasy se lépe upravují, jsou nezatížené a posílené. K dostání je šampon a pečující pěna.

Londa Care pro vlnité vlasy – nabízí speciální péči, kterou vlnité vlasy vyžadují. Díky složení a extraktům z olivového listu a zázvoru jsou vlasy hydratované, pružné a lesklé. Řada nabízí šampon, pečující lotion, ošetření před permanentním zvlněním a stabilizátor po permanentním zvlnění.

Londa Care pro vyhlazení – s olejem z pšeničných klíčků a avokáda. Ideální pro suché a těžko upravitelné vlasy. Vyhlazuje vlasovou kutikulu, dodává lesk a hebkost. V celé řadě najdete šampon, vyhlazující ošetření a vyhlazující pečující balzám.

Londa Care pro hydrataci – s medem a mangem pro vlasy matné a bez života. Dodává vlasům krásný lesk a hloubkovou hydrataci. Celé řada obsahuje šampon, expresní kondicionér, hloubkově hydratační masku a ošetřující spray.

Londa Care proti lupům – díky svému složení úspěšně bojuje s problémy s lupy. Řada nabízí šampon a sérum proti lupům.

Kde seženu Londa Care?

Vyberte si z pečující řady Londa Care na http://www.a-vlasy.cz/londa-m-49.html. Profesionální zacházení a péče s profesionální značkou.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation