Ihned k expedici: Luxusní komody i jiný nábytek ve slevách!

Všimněte si, že narůstá počet novostaveb a i přestavby starších staveb v Praze, Brně i jinde. Je tudíž čas začít přemýšlet o osazení těchto všech bytů vybavením, o nábytku. Z jaké strany započít? Venkovský statek i panelákový byt mají dvě významná epicentra, místa kde se hraje s dětmi, je stále slyšet dětské hlasy. Není asi překvapením že prvním místem je kuchyně, druhým místem pak je u domu zahrada a venek obecně, u bytu pak pochopitelně na druhém místě pro hraní je obývací pokoj. Započněme prvotně pohledem na kuchyni, přinášíme několik perfektních zpráv týkajících se jídelních sestav, stolů a židlí..

Funkční nábytek do kuchyně: z masivu vyrobené jídelní sestavy se slevami

Započneme-li čerstvě prodanými novostavbami, pak noví majitelé asi první pořídí královskou postel, poté vybaví kuchyň od podlahy po strop, a hned jsou řešeny skříně na šatstvo, komody, obývákové sestavy atd. I k těm máme zajímavé novinky. Prvně přijde na přetřes na jídelní stoly a židle, povšechně: jídelní sady. Na skladě máme připraveny elegantní jídelní sestavy, ke kterým můžeme doručit i další rozšiřující židličky. Nejoblíbenější jídelní sestava je zhotovena z lakovaného dřeva, v našem případě dubu. Jídelní sestavy jsou k mání nyní se slevami, až se 17-25% slevou, a díky tomu že jsou dostupné skladem ve větších množstvích, mohlo být na cestě ten samý den.
Jídelní sady jsou Vám dostupné ve výběru v mnoha variantách, se zpracováním z lakovaného dubového prkna.

Úložný prostor zařídí: Šatníky a komody

Každá residence či bytová jednotka vlastní nějaké skříňky a komody. Jak roky kráčí člověk pořizuje spoustu košilí a různých suvenýrů z cest, na všechno toto jsou právě komody ideální úložiště. Komody jsou elegantní řešení, pomocí kterého z nezáživného místa v bytě můžete vykouzlit sklad košil, sportovního oblečení, či jiných součástí garderóby. Zlevněné komody máme na eshopu převážně s zpracováním z buku.

K posteli je vžitým zvykem umístit noční stolek, dá se však použít i komoda

Výběr ale nebývá tak snadná volba, jak by se dalo předpokládat. Nebylo by to asi tím, že by komody byly natolik roztodivné, že by se nedalo rozhodnout co vzít. Je to kvůli tomu, že jeden každý z nás při probouzení se potřebuje při ruce jiné věci.. Logicky tudíž komodu je nezbytné vybrat podle toho, jaké potřeby potřebujete mít nutně přímo na nočním stolku. Zda vám vystačí odkládací místo na méně věcí, nebo zda nevyhnutelně půjde o dvojnásobnou velikost odkládací plochy, co přináší na trh například komoda s nástavbou? Všechny naše komody vedeme na skladě, a jsme nachystáni je ihned expedovat, poslat přes PPL.

Pohledné konfereční stolky na konference s klienty i do Vašeho obývacího pokoje

Naše stolky jistě vzbudí Váš další zájem, aby šlo někam dát notebook, při psaní mailů a objednávání jiných věcí přes eshop Gigamat. Tak to vybabování bytů probíhá. Lidé prvně přemýšlí o něčem do vznikající kuchyně a pochopitelně postele, a pak stůl do jídelního koutku a stejně barevné židle, aby měli na čem pojíst a pak šatní skříně, komody. Ohledně těchto stolečků, máme pro vás podpultové info, které jistě přivítáte. Máme velmi hezké konferenční stolky, k odeslání Zítra. Tyto stolky máme dokonce zlevněné o desítky procent. Pro čechy co však již nábytek nehledají, jsou na našem online obchodě k sehnání i ergonomická křesla a stoly pod televizi..

Prodejna Gigamat, robustní nábytkové řešení do celé domácnosti


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation