Foukače listí aneb jak si snadno uklidit zahrádku

Foukače listí aneb jak si snadno uklidit zahrádku

Podzim. Listí se barví a pomalu opadává. Příroda si tento čas obzvlášť vychutnává. Ovšem majitelé zahrad mohou mít jiný názor. Zejména v době, kdy už se přes listí téměř brodí. Bohužel shrabávat celou zahradu je mnohdy velmi náročné. Navíc spadané listí shrabeme a druhý den můžeme hrabat znovu. Právě proto jsou tu foukače listí, které práci značně usnadňují.

Jak foukače listí fungují

Foukače listí účinně odfoukají listí tam, kam potřebujete. Vytvoříte si tak hezkou hromádku, kterou byste jinak hrabali mnohonásobně déle. Pak listí stačí už jen přesunout na kompost. Foukače listí se osvědčí nejlépe na špatně dostupných místech. Může to být v rozích zahrady, místa kolem stromů, keřů a záhonků, kam se s hráběmi normálně špatně dostanete. To platí i pro skalky a jiné uměle vytvořené dekorace. Foukače listí z nich odstraní spadané listí a nehrozí žádné poškození.

Foukače listí je možné pořídit na záda. V tom případě nejlépe s ergonomicky tvarovanými popruhy, aby práce byla co nejpříjemnější. Zádové foukače listí využijeme na větších plochách. Pro menší plochy stačí ručně nesené foukače listí.

Foukače listí Husqvarna

Značka husqvarna, která je odborníkem na zahradní techniku již řadu let, nabízí účinné foukače listí. Tyto foukače listí precizně odfoukají listí tam, kam patří. Husqvarna kombinuje vlastnosti jako je lehkost, profesionalita a vysoký výkon. Díky tomu vaše práce bude jednodušší a rychlejší. Foukače listí váží cca od 4 kg do 10 kg. Při větších hmotnostech jsou foukače listí navrhovány jako zádové. Husqvarna dbá také na emise a míru hluku.

Na www.krapacek.cz/foukace-listi-c-80.html naleznete i další cenné informace o foukačích listí. Pomožte si i vy a ušetřete si na podzim spoustu práce.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation