Zůstaňme mladí – zvenku i uvnitř

Každý chce zůstat mladý, svěží a zdravý. A možné to je! Stačí dodržet pár zásadních pravidel. Stárnout lze s grácií, příkladem můžou být i filmové hvězdy, které na to podle všeho mají recept.

Výhra v loterii jistě poskytne nezbytné zdroje a i čas potřebný k udržení dlouhověkosti. Užijte si hraní loterií s největšími jackpoty na světě a zajistěte si ten nejlepší možný život v každém věku.

A zde je pár tipů, jak pečovat o své tělo a mysl v průběhu let ….

Ve zdravém těle, zdravý duch

Věda prokázala, že stimulování mozku novými aktivitami a myšlenkami zpomaluje jeho stárnutí. Ideální je tedy nepřestávat s učením nových věcí. Proč se nenaučit nový jazyk, hrát na hudební nástroj, videohry nebo šachy? Proč neskládat básně nebo malovat obrazy?

Nikdy není pozdě na to naučit se něco nového. Váš mozek vám za to jistě poděkuje.

Už jste si někdy zahráli videohru s vašimi vnuky?

Výhra v loterii zajistí život dle vašich představ

Cestování je nutnost

Básník kdysi řekl, že cestování je převléknutí duše. Naše planeta je velká a rozmanitá, a tak není snad nic lepšího, než přerušit obvyklou rutinu a vypravit se za dobrodružstvím. Prozkoumejte další světadíly, jiné kultury, různé způsoby života, ochutnejte cizokrajná jídla.

Každému jistě vyhovují rozdílné způsoby cestování, přes extrémní aktivity až po pohodlné, dokonce i pasivní, plné odpočinku. Tak jako tak, cestování udržuje duši mladou!

Útěk z reality, s kajakem na Maledivy …

Výhra v loterii promění váš život v permanentní prázdniny

S výhrou v některých z loterií z nabídky MegaLoto.cz, můžete svůj život proměnit v permanentní dovolenou.

Starejte se o svůj zevnějšek 

Péče o zevnějšek již dávno není doménou žen. Péče je projevem sebelásky a pomáhá člověku, aby se cítil skvěle ve své vlastní kůži.

Každý si musí přijít na to, co vyhovuje právě jemu. Jeden si jde nejraději zacvičit a někdo vyřeší svůj vzhled za pomoci plastického chirurga.

Nezapomeňte, péče o tělo je důležitá, a pokud jde o krásu nic nenahradí vnitřní štěstí a jas v očích. Co dělá radost vám? Podělte se s námi o své tipy.

Věčný idol Hollywoodu, Geoge Clooney, evidentně zná recept na udržení zdraví a krásy …

Stárnout s grácií

Čas jen pro sebe

Všichni potřebujeme prostor a čas jen sami pro sebe, v tomto ohledu funguje fantasticky meditace. Výzkum potvrdil pozitivní vliv meditace na zdraví, dlouhověkost, vnitřní klid a schopnost odrážet stres.

Je čas na uvolnění mysli ..

Klid a mír v duši

Začleňte do svého života pravidelně masáže či jógu a podpořte své zdraví zevnitř i zvenku.

Nezapomeňte se smát

Filozof Nietzsche jednou prohlásil:“Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát“. A my mu v tom tady v MegaLoto.cz dáváme za pravdu. S humorem jde všechno lépe a o léčivém vlivu smíchu bylo napsáno již mnoho studií.

Nezapomeňte se smát
Jsi to, co jíš

Organismus potřebuje v boji proti stárnutí přísun kvalitní vody a jídla. Antioxidanty jsou vynikajícím spojencem v boji proti stárnutí a navíc posilují imunitní systém. Organická strava bohatá na vitamíny a minerály jistě vašemu tělu více než prospěje.

Stárnout lze zdravě

Existuje tedy mnoho cest, jak si udržet pevné zdraví, aktivní mysl a klid v duši.

S výhrou v některé loterii z nabídky MegaLoto.cz to půjde jistě mnohem snadněji. Čas a prostředky již nebudou problémem a budete mít čas na cestování a věnování se novým koníčkům.

Po výhře v loterii si můžete najmout osobního trénéra a vypracovat se k tělu snů. Třeba si nakonec koupíte farmu na svou vlastní organickou produkci potravin. A neustálé zvyšování cen – k smíchu!

Užijte si hry tohoto týdne a my přejeme všem našim hráčům, aby se stala výhra v loterii cestou k lepšímu životu.

Americká loterie Powerball se momentálně může pochlubit $116 miliony dolarů, přibližně Kč 2, 3 MILIARDAMI. Losování se koná tuto středu 17. července. Už máte vsazeno?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation