Vybíjená pro žáky pátých a sedmých tříd

Žáci pátých a sedmých tříd jsou každoročně zváni do sousedící vesnice na turnaj ve vybíjené. Třídy pozvání vždy velice rádi přijmou a slibují si, že i letošní rok, si z turnaje odvezou vítězné poháry. Tyto levné poháry, které školy každý rok kupují, se již osvědčili, jsou kvalitní a žáci si je velice oblíbili. Levné poháry si může dovolit každý a navíc skvěle vypadají.
V den turnaje má zbytek tříd volný program. Čas mohou trávit na školních počítačích, dívat se na naučné filmy, zajít si do knihovny, mohou trávit čas na školním hřišti, nebo si vymyslet vlastní aktivitu. Jen pár žáků se může jet podívat na turnaj a fandit. Někteří žáci si dělají legraci, že naše škola v turnaji neuspěje, proto vyrábí papírové pohary, jako cenu útěchy.
Na turnaji ve vybíjené proti sobě hrají dvě družstva. Každé družstvo má zvoleného svého kapitána. Hraje pátá třída, proti páté a sedmá, proti sedmé. Žáci, kteří zrovna nehrají, se mohou jít občerstvit do kantýny, prohlédnout si zmíněné poháry, nebo se dívat a fandit.
Kapitán týmu se postaví naproti svému družstvu, za protihráčovo pole. Míč musí být nejdříve třikrát přehozen přes pole a až potom se může vybíjet. Další kola už stačí jen jedno přehození. Hraje se tak dlouho, dokud nejsou všichni hráči vybití. Pak do pole nastoupí kapitán, který má tři životy. Tým, který ztratí i kapitána prohrává.
Letos jsme měli štěstí, žáci byli v dobré kondici a obě třídy vyhráli poháry. Další rok se budeme těšit na odvetu. Kupte si luxusní  poháry levně na eshopu.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation