Sociální sítě & MegaLoto.cz

 

 

 

 

Sociální sítě nám umožňují spojit se s přáteli, navázat kontakt s novými přáteli, hrát hry, stahovat různé druhy aplikací a také se dozvídat různé informace. Přes sociální sítě a blogy se také dozvídáme o společenských událostech, koncertech, promo akcích a podobně. Podívejme se nyní blíže, kde můžete najít MegaLoto.cz a jak se s nimi můžete pobavit.Následovat MegaLoto.cz na Facebooku

Nejrychleji rostoucí a nejspíš i nejpopulárnější sociální sítí je Facebook. Tento rozsáhlý webový systém byl spuštěn v roce 2004 a vznikl v hlavě studenta z Harvadské univerzity, Marka Zuckerberga. Facebook je dostupný celkem v 70 jazycích a my v MegaLoto.cz rádi komunikujeme, soutěžíme a sdílíme informace s našimi hráči. Věděli jste, že pokud se vám „líbíme“, máte možnost odkrýt i malý dárek pro vás. Sdílejte naše stránky s přáteli, užívejte si interakce s námi a dalšími hráči. Všichni se chceme nakonec bezvadně pobavit 🙂

Následovat MegaLoto.cz na Pinterestu

Tento web je určen všem, kdo si chce vytvářet a sdílet koláže pomocí fotografií či obrázků.Pinterest byl spuštěn v roce 2009. Přes tuto společenskou síť se dá krásně pobavit, vzdělat či ji používat pro marketingové účely. Dostupná je zatím v 6 jazycích a i v podobě aplikací, které si můžete stáhnout zdarma. V současnosti má již úctyhodných 48,7 milionu uživatelů. Máte již i vy svůj profil na Pinterestu?

Následovat MegaLoto.cz na Twitteru

Twitter začal veřejně působit v roce 2006. Registrován je úctyhodný počet uživatelů, více než 500 milionů. Twitter poskytuje sociální síť a mikroblog, a denně se rozešle neuvěřitelných 250 milionů tweetů. Twitter je dostupný i v českém jazyce a je samozřejmě dostupný na telefonních aplikacích. Tato společenská síť je také velice populární mezi celebritami a veřejně známými osobnostmi.

Následovat MegaLoto.cz na Google +

Tuto sociální síť uvedl Google v červnu roku 2011. Jedná se tedy o poměrně čerstvou síť, ale již stačila zaujmout více než 235 milionů uživatelů. Oproti Facebooku si můžete své přátele naGoogle + rozdělit do kruhů, tedy šéfa z práce do jiného kruhu, než například vaši tchýni. Existuje samozřejmě i v podobě aplikace. Stane-li se populárnější, než Facebook, ukáže jen čas.

Následovat MegaLoto.cz na LinkedIn

Tuto sociální síť, která byla představena v roce 2013, využívají především profesionálové, aby mohli diskutovat o svých pracovních a profesionálních zájmech. V současné době je to kolem 225 milionů. Jedná se hlavně o manažery, odborníky a celé společnosti. Člověk má na LinkedInmožnost například vyhledat bývalé kolegy či najít novou práci, spolupráci či zákazníky. MegaLoto.cz je na této, v České republice a Slovensku, čím dál tím populárnější síti také poměrně nováčkem, ale baví nás to.
Jaká je vaše oblíbená sociální síť? Hrajete rádi hry, stahujete aplikace nebo raději sdílíte zajímavé a vtipné obrázky? Podělte se s námi o své názory a nezapomeňte následovat i MegaLoto.cz!

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation