Snadné peníze online? Staňte se loto affiliatem!

Věděli jste, že si můžete vydělat peníze propagací mezinárodních loterií online? Dozvěďte se více informací o našem skvělém affiliate programu – LottaRewards.com.

Vlastníte webové stránky nebo máte přístup k lidem či skupinám, jež by měli zájem o hraní loterie? Připojte se k affiliate programu LottaRewards.com a začněte vydělávat velké provize z propagování našich loterijních produktů.

Co je LottaRewards.com?

LottaRewards.com je oficiálním partnerem MegaLoto.cz. Tento obsáhlý loto affiliate program vám poskytuje příležitost k propagaci loto produktů MegaLoto.cz (ve všech dostupných jazycích) a vydělávat štědré doživotní komise od hráčů, které k nám přivedete.

loto affiliate

Jak to funguje?

Propagujte loterie potenciálním hráčům, a když se přihlásí a zakoupí si losy, vy získáte provize za prodej z jejich losů. Toto jsou doživotní komise, což znamená, že výdělky z jakéhokoliv budoucího prodeje vám vydělávají více provizí.

Komise mohou být vydělány ze VŠECH loterijních produktů, které nabízíme na našich stránkách, včetně UK Lotto, Euromillions a gigantické americké loterie Powerball.

Je to velmi snadné! Samozřejmě vám doporučujeme přečíst si o tomto affiliate programu více na webových stránkách LottaRewards.

Pokud máte jakékoliv otázky o tom, jak začít s propagací loterijních produktů s LottaRewards.com, pak se neváhejte zeptat. Affiliate tým můžete kdykoliv kontaktovat na adrese info@lottarewards.com.

Přidejte se nyní!

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation