Hřebeny a kartáče pro každý typ vlasů

Trápí vás každodenní boj se zacuchanými vlasy? Hřebeny mají každý svůj účel a nad jeho výběrem bychom neměly jen tak pokrčit rameny. Podívejme se na druhy hřebenů a kartáčů a jejich ideální využití.

Hřebeny nebo kartáče?

Ani jeden z nich by vám neměl doma chybět. Každý z nich má totiž svá nezanedbatelná pro a proti. Kartáč může být buď plochý nebo kulatý. S plochým kartáčem své vlasy rozčešete poměrně rychle a snadno, na druhou stranu může docházet k trhání vlasů, pokud jsou zacuchané a zvláště se nehodí pro rozčesávání mokrých vlasů. Kulatý kartáč je výborný při fénování, zvláště pak kartáče s velkým průměrem pomáhají vytvořit nadýchaný rovný účes. Kartáčů je celá řada a liší se v délce zubů či štětin, v materiálu i celkovém designu. Hřebeny naproti tomu mají zpravidla jen jednu řadu zubů a mnohem více se hodí pro rozčesávání mokrých vlasů. Vlasy netrhají, ale rozčesávání může trvat delší dobu. Hřebeny a kartáče můžeme ideálně střídat podle potřeby. Speciálními hřebeny jsou takzvané tupírovací hřebeny, které mají zuby blízko u sebe a na druhém konci bodec, který slouží k úpravě pěšinky.

Kvalitní hřebeny a kartáče

Jestli je u hřebenů něco opravdu potřeba, tak je to kvalita. Nekvalitní hřebeny vám z vlasů udělají poletující chmýří. Mezi kvalitní hřebeny se jistě zařazují karbonové hřebeny, které jsou mimo jiné také hojně užívané kadeřníky v kadeřnických salonech. Karbonové hřebeny jsou pružné, lehké, ale přitom velice pevné. Naprosto odolné jsou vůči vysokým teplotám, díky čemuž se prakticky neopotřebovávají. Kvalitní karbonové hřebeny seženete například od značky Carbon. Jako další můžeme jmenovat hřebeny Hercules, ve kterých se skrývá preciznost ruční práce a 100% kaučuku. Tyto hřebeny snadno kloužou po vlasech a zanechávají je hladké. Z kartáčů je to například opěvovaný Tangle Teezer, který vlasy nevytrhává a příjemně češe i mokré vlasy.

Kde hřebeny seženu?

Hřebeny i kartáče různých tvarů, velikostí i designů seženete na http://www.cmiral.cz/hrebeny-c-97.html. Vyberte si hřeben či kartáč, který padne vaší ruce a sedne vašim vlasům. Odhodíte tím starosti se zacuchanými a následkem toho i zbytečně vytrhanými vlasy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation