Bylinná ústní voda Dr. Landy

Ústní hygiena je velmi důležitá. Při jejím nedodržování vzniká zubní povlak, tvoří se bakterie zapříčiňující nepříjemný zápach z úst a trpí nejenom zuby, ale i dásně. Základem pro dodržování ústní hygieny by mělo být pravidelné čištění zubů. Přičemž by se neměla opomenout ani ústní voda.

Ústní voda plná bylin

Tato ústní voda obsahuje jedině lihový extrakt bylin a extrakt z propolis, což je včelí tmel působící převážně protiinfekčně. Ústní voda neobsahuje konzervační látky. Jedná se o dvousložkový produkt, jehož vysoká účinnost je založena na vzájemném působení obou extraktů.

Využití ústní vody

Ústní voda Dr. Landy je skvělým pomocníkem při péči o celá ústa. Funguje jako účinná prevence,  zastavuje krvácení dásní, obnažování zubních krčků, resorpci kosti. Ústní voda také snižuje hybnost zubů a oddaluje jejich ztrátu, značně snižuje tvorbu plaku a tvorbu zubního kamene a celkovou kazivost zubů.

Trápí-li vás parodontóza

Chronické onemocnění kostní stěny zubního lůžka, gingivy a ozubice – dohromady tzv. parodont, je nám známé jako parodontóza. Parodontóza zuby postupně oslabuje a to vede až k jejich možnému vypadání. Toto onemocnění nejčastěji postihuje osoby středního a staršího věku. Prvními příznaky bývá nenápadné krvácení dásní, ke kterému se postupem času přidá ústup dásní, obnažení zubních krčků a zvýšení jejich citlivosti. Předejít parodontóze můžete správnou péčí o zuby a ústa. V tom vám pomůže i ústní voda, která se díky svému složení dostane v ústech všude kam je potřeba.

Máte-li problémy s parodontózou, je tato ústní voda příjemných a efektivním řešením, protože zcela odstraňuje záněty dásní a parodontózu.

Kde seženu ústní vodu Dr. Landy?

Chcete-li vyzkoušet nebo se dovědět více informací o účincích, použití a složení ústní vody, stačí se podívat na www.drlanda.eu a informovat se o všem co vás zajímá. Ústní voda Dr. Landy není jediný produkt, který zde můžete najít. Podívejte se i na další přírodní produkty starající se o vaše ústa s viditelným účinkem.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation