Zbavte se odpadu a suti. Značka – okamžitě.

Stavíte nebo rekonstruujete? Potřebujete se zbavit odpadu a suti, které se vám na staveništi hromadí? Pak využijte služeb společnosti odpady Jiří Boček Praha, která vám odpadový kontejner přistaví na místo určení ještě v den objednání služby.

Přistavení kontejneru kdykoliv a kamkoliv je potřeba

Společnost odpady Jiří Boček Praha nabízí přistavení kontejneru na jakékoliv místo v Praze či jejím okolí a to čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu. Odpadové kontejnery o objemu 3 -11 m3firma přistavuje ještě v den objednání služby a to i o víkendech nebo státních svátcích.

Kontejnery jsou standardně přistaveny na dobu 2 dnů, ale v případě domluvy lze tuto dobu prodloužit. Jako bonus pak firma nabízí zvláštní slevu pro obvod Praha 6. Odvoz odpadu a suti nikdy nebyl jednodušší.

Zemní i vyklízecí práce za hubičku

Vedle odvozu komunálního odpadu a stavební suti nabízí společnost odpady Jiří Boček Praha také zemní, výkopové a vyklízecí práce. To vše ručně nebo strojově, dle potřeby. Samozřejmostí je odvoz vykopané zeminy či vyklizeného odpadu na skládku s doručením papírového potvrzení o jeho řádné likvidaci.

Efektivita nade vše

Proč oslovovat více firem, když na vše stačí jenom jedna? Společnost odpady Jiří Boček Praha zajišťuje rovněž dovoz stavebního materiálu jako je písek, štěrk, beton a další. To vše navíc za velmi příjemné ceny.

Na světě jsou činnosti, které je vhodnější přenechat někomu jinému. Odvoz suti a odpadu nebo výkopové práce patří mezi ně. Nenechte se přemlouvat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation