Máte šťastný obličej?

Britský deník Daily Mail nedávno publikoval článek o souvislosti mezi obličejovou strukturou člověka a sklonu ke štěstí. Podívejme se nyní, jak tedy ‘šťastný obličej’ vypadá!

 

Jako hráčům EuroMillions se nám jistě štěstí více než hodí. Přijde-li ale na naše obličeje, existuje jen málo, co s tím můžeme udělat!

Splolečnost UK Bingo podnikla nedávno průzkum ohledně rysů obličeje vítězů ve Velké Británii a na jeho základě zkonstruovala ideální mužský a ženský obličej.

Jak tedy vypadá šťastný obličej?

ženský šťastný obličej

„Šťastný“ ženský obličej má pusu jako herečka, vítězka sošky Oscara, Kate Winsletová, nos supermodelky Kate Mossové a oči jako zpěvačka Adele, což jistě zvýší šance na štěstí a možná i zvýší šance na lepší rande.

mužský šťastný obličej

Mužský „šťastný“ obličej se ideálně skládá z nosu komika Alana Carra, očí fotbalisty Davida Beckhama, vlasů představitele Jamese Bonda Daniela Craiga a bradky dle vzoru obchodního magnáta Alana Sugara.

Data byla posbírána od vítězů binga, nejsme si tedy jisti, zda se dají použít i pro vítěze EuroMillions. Podíváme-li se na poslední dva největší vítěze EuroMillions, nejsme si úplně jisti, zda výše uvedený popis odpovídá.

Oči jako David Bekham…

colin weir euromillions winner

Vlasy jako Daniel Craig..

adrian bayford

Věříte, že všichni šťastní lidé sdílejí určité obličejové charakteristiky? A pokud ano, máte VY šťastný obličej?

Vyzkoušejte své štěstí ve hře o jackpoty tohoto týdne. A kdo si vede nejlépe v naší jackpotové tabulce?

V přehoupnutém Super losování EuroMillions sedí jackpot na závratné sumě, na €166 milionech.

US Powerball si vede také skvěle, jackpot se již vyšplhal na $105 milionů a italskéSuperEnaLotto je nyní už na €38,5 milionech, a to nezapomeňme na 25% slevu na všechny losy SuperEna, až do 23. června!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation