LED diody – designové a šetrné osvětlení pro celý interiér

Chcete mít moderně osvětlený interiér za použití úsporných prostředků? Nabízí se jedno řešení, které je z hlediska světelného řešení nedostižné a zároveň je šetrné pro vaši kapsu. Tímto řešením jsou LED diody.

LED diody v interiéru

Doby kdy byly LED diody využívány jen pro různá kontrolní světélka, jsou pryč. Designeři, architekti a interiéroví návrháři využili nepřehlédnutelných výhod LED diod, díky čemuž vznikají neuvěřitelné světelné variace. LED diody jsou stále o něco více designovým svítidlem než hlavním zdrojem světla. LED diody vynikají, především jsou-li umístěné blízko povrchu, který svým světlem zdůrazňují. Často tak nachází uplatnění v kuchyni či obývacím pokoji. Zejména na místech jako jsou kuchyňská linka, pro osvětlení horních a dolních skříněk, knihoven, dekorativních předmětů, obrazů, obývací stěny a podobně. Velmi užitečné jsou za televizí, kde vytvářejí lehké světlo, které rozptýlí záři obrazovky a vaše oči nejsou tolik namáhané při sledování televize s vypnutým hlavním světlem. LED diody jsou vhodné i do koupelny a WC. Díky jejich mnoha podobám, lze vybrat přesně takové osvětlení, které bude splňovat nároky na intenzitu i barvu světla. Nutno dodat, že LED diody jsou vhodné i pro použití v exteriéru a to díky jejich výborným vlastnostem, ke kterým mimo jiné patří i snášenlivost různých teplotních výkyvů.

Výhody LED diody

LED diody mají své nezpochybnitelné výhody, díky nimž si našly své místo na trhu. Hlavní výhodou, která je pro mnoho lidí rozhodující, je nízká spotřeba. LED diody jsou velice šetrné, tak že se nemusíte bát je mít zapnuté celou noc. S touto výhodou je úzce spjatá i další vlastnost LED diod a tou je výdrž. Uvádí se, že LED diodové světelné zdroje mají životnost až 100 000 hodin. V porovnání s žárovkou je to mnohonásobně více. Žárovka má životnost zhruba 1000 hodin. Výbornou vlastností je také jakási imunita proti častému vypínání a zapínání. Díky tomu je možné LED diody používat například v kuchyni v horních skříňkách, kdy se aktivují při otevření. LED diody se na rozdíl od žárovky tolik nerozpálí. Provozní teplota LED diod je zpravidla okolo 60°C. Nehrozí tak popálení a světlo může být umístěno i blízko různých materiálů z čehož vyplývá jeho bezpečnost. Dalšími výhodami jsou rychlý start, jednoduchá instalace, mnoho variant včetně barevného či pulzujícího světla. LED diody jsou také odolné proti nárazům, chladu a mají minimální nároky na údržbu.

Kvalitní LED diody

Jako u všeho i zde platí, že kvalitní zboží se vyplatí více. Můžete se pak spolehnout na neporuchovost a opravdu si se světlem vyhrát. Za kvalitní LED diody si ovšem připlatíte. Najděte si své osvětlení na http://www.dvirka-kovani-kuchyne.cz/svetla-led-diody-halogeny-c-81.html a osvětlete interiér podle moderních a designových trendů.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation