Přinášejí kočky štěstí v loterii?

Po celém světě existuje mnoho různých symbolů štěstí. Ať už je najdete kdekoliv a jakkoliv dlouho se považují za šťastné, zbývá stále otázka – mohou nám tyto artefakty pomoci se štěstím při hraní loterie?

V předešlém článku o symbolech štěstí jsem zkoumali králičí pacičku a doubrou zprávou je, že pokračujeme v objevování štěstí ve světě zvířat. Nyní je na řadě kočka!

Kočka pro štěstí v japonské verzi …

Japonská kočka pro štěstí

 

Šťastná kočka

V mnoha různých kulturách se na kočky nahlíží jako na pozitiví předzvěst. Možná přes tradiční roli kočky jako „chytače“ myší, se dostalo kočkám pozitivního významu, díky ochraně zásob jídla před hlodavci a dalšími malými tvory.

Časem se pozitivní význam koček spojil s domácími kočkami a začaly se odlišovat různé druhy koček, jako je mourovatá, bílá apod. Například mourovatá kočka je spojována se štěstí obzvláště ve Spojených státech (hodila by se tedy skvěle při sázení do loterií Powerball, Mega Millions a SuperLotto Plus).

šťastná bílá kočka

Avšak existuje jedna barva kočky, která se považuje naopak za velmi nešťastnou, a to je černá kočka. Považuje se za velmi špatnou předzvěst, pokud člověku přejde přes cestu. Pokud váš soused vlastní černou kočku ujistěte se, že je daleko od vás, když se snažíte učinit svou loterijní předpověď.

Legenda šťastných koček

Legendy a pověry obklopují kočky po celém světě a zde je pár příkladů:

  • Pokud vás kočka následuje domů, znamená to štěstí.

 

  • Přejde-li vám přes cestu bílá kočka či vstoupí do vašeho domu, znamená to štěstí.

 

  • Pokud o bílé kočce dokonce sníte, pak je to také znakem štěstí.

 

  • Snít o zrzavé kočce znamená, že budete mít štěstí s penězi a v obchodování.

 

  • Slyšet kočku kýchat je šťastným znamením pro bohaství v budoucnosti.

 

  • Štěstí vám přinese také, pokud najdete bílý kočičí chlup.

 

  • Zabijete-li kočku, budete mít smůlu celých 17 let.

 

  • Ve Francii se věří, že černé kočky umí najít ukryté poklady. Najděte křižovatku o pěti cestách, pak nechte kočku zvolit tu správnou cestu, následujte ji a bohatství je vaše.

Jak sami vidíte, kočky jsou symbolem štěstí i bohatství. Pokud se chystáte pořídit nového domácího mazlíčka, možná nyní zvážíte šťastnou kočku.

Jste-li na kočky alergičtí, nedělejte si obavy, existuje sousta šťastných symbolů a šťastných objektů, stačí je jen vyzkoušet!

Pokud máte svůj zaručený amulet, který vždy funguje, podělte se o něm s námi.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation