Potřebujete soukromí? Pronajměte si ostrov!

Představte si … nastal onen vytoužený den. Vyhráli jste obrovský jackpot ve své oblíbené loterijní hře. Už jste obdarovali příbuzné, uskutečnili své sny, investovali na správných místech a co teď? Nyní je čas na zasloužený odpočinek. MegaLoto.cz pro vás našli několik míst na světě, kde budete mít opravdu soukromí a klid.

 

Ráj na zemi? Ano, alespoň podle níže uvedených obrázků opravdu existuje. Který se nejvíce líbí vám?

Copperfieldův ostrov

Ostrov Musha Cay naleznete na Bahamách. Tento ostrov vlastní slavný kouzelník David Copperfield. Je to také oblíbené místo k odpočinku pro Johna Travoltu či Oprah Winfreyovou. Ostrov má 40 pláží a vyžít se zde dá také, co se týče vodních sportů. Nájem ostrova činí přibližně Kč 750 000 na jednu noc. Ostrov je vyhlášen pro čerstvé dary moře a famózní vinný sklep.

Ostrov Musha Cay Luxusní večere na Musha Cay

Ostrov ve tvaru delfína

Li Galli ostrov patří k Itálii a mezi slavné hosty patřily například Sophia Lorenová či Greta Garbo. Vila, která je na ostrově se skládá ze 6 pokojů, patří k bazén se slanou vodou, kaple a devítičlenný tým zaměstnanců, který splní všechna vaše přání.

Italské Li Galli    Luxusní ubytování na Li Galli

Ile des Deux Cocos

Tento soukromý ostrov je vzdálen pouhých 200 metrů od ostrova Mauricius, pouhých 5 minut plutí na lodi z Modré zátoky.  Přenocování v luxuxní vile stojí kolem Kč 43 000 na noc. K dispozici je vám také početný tým zaměstanců.

Ile des Deux Cocos Pohoda pod palmou

Ostrov Ariara

Na ostov se nejlépe dostanete z Manily, Filipíny. Na 120 ha ostrově je celkem 8 vil, tedy spousta místa pro každého. Populární je zde potápění, šnorchlování, vodní lyžování a pronájem celého ostrova je mezi Kč 53 000 a Kč 115 000. Ubytování je s výhledem na pláž a na okolní ostrovy.

Ariara Stylové ubytování na ostrově Ariara

Ostrov Wadigi

Wadigi se nachází u ostrova Fuji a nabízí pravý 5 hvězdičkový zážitek plný luxusu, pohodlý a soukromí. Perfektní pro romantické svatby, líbánky či ničím nerušené rodinné pobyty. K dispozici jsou vám kuchaři, služka, kapitán lodě. Ceny pro dvojice začínají na Kč 40 000.

Ostrov Wadigi Křišťálově čistý bazén

 

Pokud stále čekáte na svou vytouženou výhru v loterii, nechte se inspirovat ke hře největšími jackpoty tohoto týdne. US Powerball se dostal na $60 000 000EuroJackpot se po přehoupnutí dostal na úžasných €45 000 000 a australský Oz Powerball sedí na krásných $31 400 000.

 

Ať už se rozhodnete pro kterýkoliv, MegaLoto.cz vám přeje hodně štěstí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation