3 zajímavé příběhy vítězů UK Lottery

Existuje vůbec „nudný“ příběh o výhře několika milionů liber? Pochybujeme o tom, ale máme pro vás tyto 3 docela zajímavé příběhy o vítězích populární UK Lottery.

Nejhorším snem hráče loterijních her musí být ztratit vítězný los, poté co zvolil správně všechny svoje šťastná čísla a vyhrál jackpot. Jedna věc je nevyhrát, ale docela něco jiného musí být ztratit los nebo zmeškat uplatnění výhry. Toto je jedna z největších výhod hraní loterie online; nikdy si nemusíte dělat starosti se ztraceným losem či zmeškáním vyzvednutí své výhry.
Jeden šťastný výherce z Velké Británie zakusil štěstí osudu na vlastní kůži, když mu jeho přítelkyně našla loterijní los UK Lotto v kapse jeho džín, když je chtěla dát vyprat do pračky. Chytře zkontrolovala los, aby v zápětí zjistila, že má hodnotu £1,5 milionu! Pokud by los zůstal v pračce, lze si jen přestavit, co by z něj zbylo po ždímacím programu. Tomu se téměř říká praní peněz!

radost z nálezu losu
Další šťastný vítěz se radoval z výhry £2 milionů v národní loterii UK Lotto tak moc, až si sousedi mysleli, že ho někdo napadl v jeho bytě. Ze strachu o bezpečí tedy zavolali policii. Strážníci pak již našli velmi šťastného loterijního vítěze.

oslava vítězství

Do třetice zde máme příběh o té nejhloupější oslavě loterijního vítězství v historii. Když se šťastná dvojice doslechla o své výhře v UK Lotto, rozhodla se oslavit výhru £1 milionu liber lahví vína. Není jistě nic divného oslavit výhru pár skleničkami vína. Bohužel zapomněli na malý detail, otevírák na láhve. Takže si šli lehnout bez oslav, ale jsme si jisti, že si oslavu později vynahradili.

otevírák

Nezmeškejte svou šanci oslavovat. Ujistěte se, že máte svůj los. Zvolte si svá šťastná čísla na MegaLoto.cz a můžete být v klidu, vyhrajete-li více £200, zavoláme vám!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation