Značkové boty Puma, Nike, Adidas

S logem Pumy, třech černých pruhů, nebo fajfky se denně setkáváme. Tyto značky se pro nás stali nedílnou součástí, každého dne. Jejich kvalitní pohodlné produkty dostali značky na špici obchodního průmyslu. Boty Puma, boty Adidas a Nike boty jsou inspirovány mnoha světovými sportovci a jsou vyvinuty tak, aby uspokojili potřeby pro daný sport.

Každý typ boty, má své ojedinělé propracování a neotřelí design. Kterou, ze zmíněných značek jste si zamilovali právě Vy?
Boty Puma a boty Adidas ze začátku vznikali společně. S těmito dvěma značkami se táhne smutný příběh dvou bratrů. Bratrů a zakladatelů dnes tak úspěšných společností. Své podnikání začali v matčině prádelně, kdy z plátna vyrobili první sportovní boty a dále se začali věnovat zdokonalováním podrážky. Za druhé světové války byly jejich bratrské vztahy zpřetrhány. Bratři se bohužel za celý život už neudobřili a dokonce jsou pochování každý na jiné straně hřbitova.
Světová značka Nike má své sídlo v Oregonu. Společnost byla založena atletem Philipem Knightem a jeho trenérem Billem Bowermanem. Značka se na trhu objevila poprvé roku 1971. Tato poměrně mladá značka už dokázala spoustu obdivuhodných věcí, včetně toho že se dostala na první příčky výroby sportovního vybavení. Nike boty mají rády všechny věkové kategorie.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation