Rozlouskněte šifru k Super losování EuroMillions o €100 milionů!

Netrpělivě očekávané Super losování EuroMillions se koná již tento pátek, 22. března 2013€100 milionový jackpot je jistě jackpotem snů pro každého!

 

Rozlouskněte šifru

Březen byl bez pochyb báječným měsícem čistého bláznovství a pokračuje v šílené možnosti vyhrát miliony, a tak jsme se rozhodli vyzdvyhnout Super losování do nových výšek s naší soutěží Rozlouskněte šifru!

Za každý uskutečněný vstup do loterie EuroMillions získáte ID transakce. Toto je ID, které bude poté automaticky zadané do naší soutěže Rozlouskněte šifru! Poslední čtyři číslice z vašeho transakčního kódu zformuje váš vstup. Vstup, který bude nejblíže náhodně vylosovanému 4-místnému číslu, učiní vítěze hrdým majitelem Balíčku Velkých 5 na tři měsíce!
Důvtipní hráči loterijních her již vědí, že prodej losů do tohoto losování je očekáván opravdu vysoký, a tak tedy, proč si nezakoupít své vstupy již nyní. Zvolte si z rozbalovací nabídky ‘počet losování’ a 22. března (Super losování – pátek).

V tomto losování je k mání závratných sto milionů Euro, vzrušení se blíží bodu varu!

Každý sní o výhře v loterii, ale pokud vyhrajete, raději se ujistěte, že to bude v Super losování, tento pátek 22. března 2013!

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation