Otevřené přilby na motorku

Sháníte otevřené přilby na motorku? Nová sezóna pro skútry a cruisery se rychle blíží a tak byste si i vy měli pospíšit.

Přilby na motorku – specifikace

Není přilba jako přilba a jejich rozdíly hrají důležitou roli, protože v podstatě udávají, ke kterému stroji přilba patří. Blíží se doba, kdy budeme moci zas vytáhnout svá „přibližovadla“ neboli skútry všeho druhu. A s tím bychom měli vytáhnout i pořádnou přilbu. Jak již bylo nadneseno, ke skútrům patří otevřené přilby na motorku. Otevřené přilby na motorku jsou pro jízdu na skútrech ideální z několika důvodů. Jsou pohodlné a na rozdíl například od integrálních přileb nemají ochranu brady. Tyto přilby na motorku jsou vzdušnější a vhodné i pro pomalejší jízdu na skútrech. Malou nevýhodou je u některých otevřených přileb absence předního skla, které chrání oči. To ovšem není pravidlem a tak doporučujeme vybrat buď přilbu se sklem nebo dokoupit moto brýle.

Přilby na motorku HJC

Společnost HJC se specializuje na výrobu přileb již od roku 1971. Inovativní přístup a letité zkušenosti je vynesly na světový trh. Díky uživatelskému komfortu a rozumné ceně si přilby na motorku HJC získali i přízeň motocyklistů z celého světa. HJC vyrábí přilby na motorku různých druhů. Všechny ovšem získávají svoji kvalitu i díky vlastní testovací laboratoři, kterou má HJC k dispozici. Přilby na motorku HJC nosí i profesionální závodníci závodící na světových soutěžích. HJC poskytuje jednoduše vše, co od ní zkušený jezdec očekává a to bezpečí, pohodlí a styl.

Kam pro novou přilbu?

Pro novou otevřenou přilbu se podívejte na http://motorky-ctyrkolky.com/otevrene-prilby-c-53.html , nejdete zde přilby HJC různých velikostí i designů. Nejen přilby na motorku, ale i další moto potřeby, příslušenství, oblečení nebo celé stroje zde můžete najít.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation