Dovolená v Egyptě

Pomalu nastává čas, kdy začnete přemýšlet o tom, kde budete letos trávit zaslouženou dovolenou. Do Egypta míří každý rok tisíce turistů ze všech koutů světa. Pokud to bude i vaše volba dovolené a potrpíte na pohodlí a služby hotelů před nocováním s beduíny v poušti či na luxusní jachtě zakotvené někde u panenského pobřeží, přijdou vám jistě vhod informace o egyptských hotelech.

egypt-pyramidy

Obecně se dá říci, že hotely v Egyptě nabízejí kvalitní servis, bohatou nabídku jídla a pití v programu all inclusive, čisté hotelové pláže, které jsou denně upravovány a ochotný personál schopný komunikovat s vámi v anglickém nebo německém jazyce. Jak kvalitní služby je hotel svým hostům schopen nabídnout, se samozřejmě odvíjí od jeho ceny. Nelze tedy očekávat, že rozsah služeb bude stejný u hotelu, za který zaplatíte 35.000 jako u hotelu za třetinovou cenu. Vždy záleží jen na vaší volbě co všechno chcete mít ve své ceně za hotel zaplaceno. Při výběru hotelu by každý měl brát v potaz vzdálenost konkrétního typu ubytování od pláže. Předejdete pak nepříjemným situacím kdy hotel leží sice na pláži, ale váš pokoj v hotelovém komplexu, kterých je v Egyptě poměrně dost, bude vzdálen i několik set metrů od ní.

A jak je to v Egyptě s koupáním? Bohatý podmořský život, který se dá pozorovat mnohdy i u břehu, láká do egyptských vod především milovníky potápění. Ale i běžný turista si zde přijde na své. Křišťálově čistá voda, udržovaná písečná pláž a pozvolný vstup do moře ocení hlavně rodiny s dětmi. Pro ty návštěvníky, kteří chtějí vstoupit do moře ve větší hloubce jsou připravena hotelová mola. Jen pár metrů od břehu můžete narazit na korály se spoustou ryb a mořských živočichů, není to ale k dispozici všude. V těchto případech doporučujeme boty do vody, abyste předešli zbytečným úrazům.

Plánování dovolené má vždycky nějaká úskalí, ale když se vše doladí ke spokojenosti všech zúčastněných zbudou z dovolené v Egyptě jen příjemné vzpomínky a zážitky. Věříme, že ať se rozhodnete pro jakýkoliv egyptský hotel nebudete zklamáni a do Egypta se rádi vrátíte.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation