Výkup zlata

Rychlý výkup zlata v Brně

Zbavit se zlatých, nepotřebných či poškozených šperků pro obyvatele Brna a okolí a ještě na tom vydělat, nebylo nikdy jednodušší. Stačí vám k tomu využít výkup zlata na pobočce Aurum-Brno.
Výkup zlata je zde velmi rychlý a celý proces výkupu probíhá za vaší přítomnosti. Na pobočku pouze přinesete zlato, které chcete prodat, vyplní se patřičná smlouva a výkup zlata může začít. Přinesené zlato je za vaší přítomnosti roztaveno do slitku, který je následně analyzován, zvážen a výsledky jsou zapsány do zmiňované kupní smlouvy. Následně jsou vám peníze vyplaceny v hotovosti nebo převedeny na váš bankovní účet.
Celý výkup zlata Brno vám nezabere více než 20 minut a vy se tak nejen zbavíte nepotřebných zlatých kousků, ale ještě navíc vyděláte. Více informací o průběhu výkupu, včetně veškerých kontaktních údajů můžete nalézt na stránkách www.aurum-brno.cz.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

About superspeed

Nabízíme autofólie na změnu barvy laku, folie na auta. Pro tónování autoskel používáme folie Bruxsafol. Tónování autoskel provádí profesionální tým školených pracovníků s dlouholetou praxí v oboru tónování autoskel.

Post Navigation