Mechanix Wear – rukavice

Sháníte kvalitní rukavice? Pro Mechanix Wear je kvalita druhým jménem a právem dostávají rukavice Mechanix přízvisko nejlepší.

Rukavice Mechanix bodují již na začátku

Již první prototyp rukavic Mechanix Original vzbudil nevídaný rozruch, který nečekala ani samotná firma Mechanix Wear. Osudným, v dobrém slova smyslu, se jim stal závod Daytona 500 v roce 1991. Najednou sháněli rukavice Mechanix týmy Nascar a další motoristické týmy působící v různých typech závodění. Rukavice Mechanix vylétly jako střela. Nejenom, že nezůstaly jen u jezdců a mechaniků, ale velký zájem se objevil také u záchranářů, obranných složek nebo ve stavebním průmyslu, ale rukavice Mechanix započaly také éru, kdy se mechanik bez rukavic již neobejde.

Rukavice Mechanix naprosto změnily uvažování o pracovních rukavicích. Zvláště co se týče přesné a rychlé práce, která bez kvalitních a padnoucích rukavic vykonat prostě nejde. Mechanix Wear dávají důraz na detail, tvar musí odpovídat náročným podmínkám, ve kterých jsou používány. Využívají se moderní technologie i materiály pro dosažení nejlepších výsledků. Mechanix umožňují rychlejší, ale stále přesnou práci, navíc ruce chrání před úrazem. Jelikož tyto rukavice nepoužívají jen mechanikové, soustředí se firma na vývoj a výrobu vhodných rukavic pro každé odvětví, kde jsou oceňovány, a dalo by se říci, i kde jsou potřeba.

Druhy rukavic Mechanix

Mechanix Wear vyvinulo několik řad rukavic, ve kterých je možné se snadno orientovat. Všechny mají kromě kvality a anatomického tvaru společný také výborný cit v prsech. Řada Original nabízí profesionální pracovní rukavice pro univerzální použití. S těmito rukavicemi se výborně pracuje i celý den. Zesílené na nejpoužívanějších místech pro delší životnost. Řada Mechanix Fast Fit to jsou profesionální univerzální pracovní rukavice. Lehce se navlékají i svlékají a jsou stejně jako Original zesíleny na místech, která se nejvíce opotřebovávají. Řada Utility nabízí pracovní rukavice, které se dají lehce utáhnout pomocí suchého zipu. A nakonec řada M-Pact, která disponuje pracovními rukavicemi pro těžší práce. Chrání klouby a dlaně. Zesílené v místech, kde je opotřebování nejčastější.

Chci rukavice Mechanix!

Pokud si chcete užívat pohodlí a kvalitu rukavicí Mechanix podívejte se na http://motorky-ctyrkolky.com/mechanix-wear-c-114.html, kde najdete rukavice řad Original, Fast Fit, M-Pact, Utility a Winter. Své zboží tu dobře znají, takže se nebojte na cokoli zeptat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation