Tipy pro úpravu vlasů Oriflame

Péče o vlasy Oriflame

Najděte si svůj styl a zafixujte jej. Péče o vlasy se v současné době soustředí na individuální styly, originální účesy a osobitý přístup. Šampony a kondicionéry od Oriflame tuto filozofii taktéž potvrzují. Pro snadné vymodelování a zafixování účesu je doplňuje řada stylingových produktů.

Objemová pěna na vlasy HairX

 

Objemová pěna na vlasy HairX

Objemová pěna na vlasy Oriflame.

Objemová pěna na vlasy od Oriflame. ( kód 18872 ) je vhodná pro vytvoření bohatého a pevného účesu. Dlouho vydrží a zanechá vaše vlasy hebké a vyživené. Fixační gel na vlasy od Oriflame vám pomůže vytvořit účes, jaký chcete mít. Lze z vlasů snadno vyčesat. Objemová lak na vlasy Oriflame  pro účes, která drží takový, jaký ho chcete mít, Dodává vlasům objem, Stylingový silný lak na vlasy od Oriflame je účinný lak na vlasy pro pevný a dlouhotrvající účes a lesk bez slepení a nepřírozené strnulosti.

Tipy pro úpravu vlasů Oriflame

Vyzkoušejte jednoduché postupy, jak si dokonale upravit vlasy i v domácím prostředí. Jakmile máte vlasy vysušené , překloňte hlavu, aby vám mohly uschnout vlasové kořínky, To dodá vašim vlasům větší objem, a pokud ještě přidáte do mírně vlhkách vlasů trochu objemocé pěny Oriflame či laku na vlasy Oriflame., výsledek je zaručen. Další zajímavý výsledek dosáhnete, budete-li při vysoušení vytáčet konešky vlasů směrem ven. Pro účesy, které vyžadují velmi silnou fixaci, používejte fixační gel Oriflame nebo stylingový silný lak Oriflame.

Více najdete na našem webu http://www.oriflame-kromeriz.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation