Karbonová folie

Folie na auto jsou určeny jak k celopolepu aut, tak k polepu jeho menších částí. Protože jsou námi nabízené folie na auto opravdu levné a zároveň působí velice reálně, často po nich sahají také milovníci tuningu – ti si oblíbili především karbonová folie. Nemusíte však být zkušeným automechanikem, abyste si mohli svůj automobil zkrášlit. Námi nabízené autofolie jsou ideální tloušťky, snadno se tak tvarují v záhybech auta i na menších plochách, nepraskají a vypadají dlouhodobě skvěle.Polep auta samolepící folie je velice jednoduchý a zvládne jej téměř každý. Pokud však máte zájem o profesionálně provedenou práci, obraťte se na specialisty společnosti Autofolie Praha s.r.o. – doporučujeme především v případě celopolepu. Ti vám zaručí rychlost, profesionalitu a dokonalý výsledek. Celopolep auta trvá přibližně dva dny. Autofolie Praha s.r.o. vás však dopraví z pobočky domů a následně zpět k vyzvednutí vozidla zcela zdarma.
Nevyhovuje vám naše pracovní doba? Po dohodě jsme schopni provádět montáž autofolií také mimo pracovní dobu. Neváhejte a kontaktujte nás.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

About superspeed

Nabízíme autofólie na změnu barvy laku, folie na auta. Pro tónování autoskel používáme folie Bruxsafol. Tónování autoskel provádí profesionální tým školených pracovníků s dlouholetou praxí v oboru tónování autoskel.

Post Navigation