RUBBLE MASTER – kompaktní drtiče s velkým výkonem

Současné 21. století se vyznačuje tím, že se stále více klade důraz na snižování environmentálních dopadů výroby a poskytování služeb ve všech odvětvích. Na druhou stranu pozorujeme také tlak na snižování veške- rých nákladů, což se může na první pohled zdát jako protichůdný požadavek. Stavební průmysl, který je závislý na používání nerostných zdrojů, jejich dopravě a zpracování, nemůže za tímto trendem zaostávat. Není tedy divu, že pozorujeme rozmach v recyklaci stavebních surovin. Tato metoda je nejenom ekologicky příznivá, ale také šetří nemalé finanční prostředky.

Každý dodavatel stavby jistě zná tento problém. Ještě před samotným zahájením výstavby nebo rekonstrukce objektu mohou jen přípravné práce na staveništi enormně zvýšit výdaje. Na rozdíl od nákladného a komplikovaného odvozu a  dovozu materiálu přes mnohdy ucpané ulice měst a obcí můžete materiál zpracovat přímo na  místě a recykláty obratem využít jako cenný stavební materiál.  Přesně pro takovéto situace byly drtiče a třídiče  RUBBLE MASTER vyvinuty. Společnost RUBBLE MASTER z Linze se svou koncepcí RUBBLE MASTER Compact Crusher snížila náklady na recyklace na nejnižší možnou úroveň. Pokud se suroviny zpracovávají a využívají přímo na místě, má to za následek značné úspory nákladů na získávání surovin, dopravu a také eliminaci poplatků za umístění na skládku.

Rubble master RM70 GO!

Ekonomický provoz

Produkty RUBBLE MASTER mají nízkou pořizovací cenu a  snadnou obsluhu jediným operátorem a  tedy velmi ekonomický provoz. Kompaktní, ale výkonný drtič zvládá suť, beton, asfalt a také přírodní kámen s vynikající kvalitou konečného produktu. Kompaktní design umožňuje bezproblémovou dopravu mobilního pásového stroje bez zvláštních povolení včetně uvedení do provozu již za pouhých 10 minut. Stroje disponují léty osvědčenou technologií zpracování a  také rozsáhlými opatřeními na kontrolu znečištění, což umožňuje použití drtičů a třídičů RUBBLE MASTER i v citlivých oblastech, jako jsou městské zástavby. To vše bez omezení výkonu, který dosahuje u nejvýkonnějšího stroje RUBBLE MASTER RM 100 GO! až 250 tun definovaného materiálu za hodinu.

Rubble master RM70 GO!

Ohlasy z praxe

„Otázkou mnohdy není, jak velké množství může zařízení RUBBLE MASTER zpracovat, ale jak si efektivně poradí i  s  malým množstvím materiálu,“ říká pan Procházka (Žďár n. Sázavou), který pracuje s RUBBLE MASTER RM70GO a  vyhoví i  zákazníkům, kteří chtějí přímo na stavbě recyklovat např. jen 300 tun stavebního materiálu. Důkazem vysokého výkonu, kvalitního tvarového indexu a  efektivního provozu je na druhou stranu firma OTR Recycling s.r.o. (Staré Město), která se zapůjčeným RUBBLE MASTER RM70GO pracuje ve Vrbici u 200 000 tunové „hory“ říčního štěrku, vytěženého při povodních z Odry. Pro své odběratele jej zpracovává např. na frakce 4–8 pro zimní posypové materiály a 8–32 pro tzv. suché piloty, při výkonu až 150 t/h!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation