Rozlučte se, se svými blízkými důstojně

Potřebujete zařídit pohřeb, ale sami na to nemáte myšlenky ani sílu? Chcete se, se svým blízkým rozloučit opravdu s noblesou? Využijte odborníky v oblasti pohřbívání, pohřební službu HELFI. Nabízíme vám komplexní pohřební služby pro Prahu a okolí. Obrátit se na nás můžete také v případě, že potřebujete převézt zesnulého v rámci České republiky nebo dokonce i ze zahraničí. Zařídíme skutečně vše, od obstarání rakve či urny, přes odvoz zesnulého až po kremaci nebo pohřeb do země. S naší pomocí také snadno vyplníte veškeré potřebné formuláře.

Pohřební služba Praha vám chce rozloučení s vašim blízkým ulehčit, jak jen to bude možné, proto vás nebudeme otravovat se zbytečnými pochůzkami. Schůzku s našimi zaměstnanci si můžete sjednat i u vás doma. Není třeba docházet na pobočku, vše důležité dohodneme v prostředí, které je vám blízké a příjemné. Smluvit s námi můžete jak druh pohřbu, smuteční hudbu, výzdobu sálu, tak datum a místo kremace, popřípadě přítomnost pozůstalých u ní. Pohřební služba Praha zajistí také pohřbení do země a to bezprostředně po pohřbu.

Chcete se ujistit, že váš pohřeb proběhne přesně podle vašich přání a představ? Předplaťte si jej formou splátek, jak je to běžné všude jinde ve světě. Poté již nebudou pozůstalí moci ovlivnit jeho druh, ani cenovou úroveň.

Pohřeb sice není událostí veselou, ale díky pohřební službě HELFI Praha jej zvládnete snáze. Postaráme se o to, aby celý pohřební akt probíhal přesně podle vašich přání. Zařídíme skutečně vše potřebné a usnadníme vám tak nepříjemné záležitosti. Veškeré pohřební služby provádíme svépomocí, proto vám můžeme garantovat opravdovou kvalitu služeb a maximální etiku a profesionalitu svých zaměstnanců. Obraťte se na pohřební službu HELFI Praha a rozlučte se se zesnulými důstojně. Více informací naleznete na www.pohrebnisluzba-helfi.cz.

Vytvoření článku včetně jeho hromadné publikace zajišťuje portál www.Prowebovky.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation