Kde se ubytovat v okolí Blanska?

Jedním z okresních měst, které leží v Jihomoravském kraji, je město Blansko. Nachází se v severní části tohoto kraje, zhruba třicet kilometrů od Brna. V tomto městě žije přes jednadvacet tisíc obyvatel. Jelikož se v tomto městě a jeho okolí nachází mnoho přírodních i kulturních památek, je často vyhledávanou lokalitou. Svým návštěvníkům nabídne toto město také celou řadu stravovacích zařízení a ti, kteří do města přijedou na delší dobu, nebudou mít problém zajistit si ubytování Blansko. Velikou výhodou tohoto města je také železniční trať z Brna do České Třebové, která vede právě přes město Blansko.
Největším lákadlem pro turisty je Moravský kras, díky kterému si Blansko vysloužilo název brána Moravského krasu. Z dalších zajímavých památek jsou to kupříkladu zříceniny, které se nachází v okolí Blanska. Jedná se o zříceninu Blansek, Čertův hrádek a Nový hrad. Dalšími zajímavými historickými stavbami v Blansku a jeho okolí jsou například blanenský zámek s muzeem a krásným parkem, městská radnice, dřevěný kostelík či kostel sv. Martina. Město Blansko má také své vlastní kino, nově zrekonstruované, či knihovnu. Milovníci sportovních aktivit si také přijdou na své, v Blansku se nachází jak krytý, tak venkovní bazén, bowling, squash či zimní stadion.
Nemusíte se obávat, že pokud navštívíte toto město, neseženete žádné ubytování Moravský kras. Ubytovacích zařízení se tu nachází celá řada. Jednou z možností je zajistit si ubytování v hotelu. Další možností ubytování Blansko jsou penziony nebo priváty, dále také ubytovny či internáty.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation