Hit – Postele z masívu

Rosty.cz - postel 

Postele z masivu jsou v nabídce seřazeny podle ceny. Některé postele z masivu jsme schopni vyrobit v atypických rozměrech nebo jiném barevném moření, tyto informace se vždy dozvíte v jednotlivém popisu u konkrétní postele z masivu. Pro postele z masivu v naši nabídce jsou samozřejmostí kvalitní použité materiály a dlouhá životnost. V nabídce naleznete dřevěné postele z masivu vyráběné z výběrového buku, dubu, borovice, břízy nebo smrku. Některé postele jsou dodávány s rošty, popř. úložnými prostory. Novinkou jsou tzv. celogenerační postele vyznačující se dlouhou životností a velmi kvalitním zpracováním.

LUXUSNÍ MODERNÍ BUKOVÁ BÍLÁ POSTEL BETLER – VIKTORIE 

Luxusní postel VIKTORIE je vyrobená s tradicí české ruční výroby a je určena pro nejnáročnější klientelu. Postel vznikla na základě požadavků náročné klientely, proto jsme obratem zahájili vývoj a následně i výrobu této ojedinělé luxusní dřevěné postele. Moderní postel Betler VIKTORIE splňuje ty nejnáročnější parametry na vzhled i na kvalitu použitých materiálů. 

Moderní buková postel v bílé barvě je určena pro milovníky životního stylu preferující kvalitu a originalitu s nádechem luxusu

Součástí postele jsou i pevné lamelové rošty

Postele jsou vyráběny pod prémiovou značkou Betler. Postele značky Betler se vyznačují špičkovou kvalitou a perfektním zpracováním se zaměřením na luxus. 

Luxusní moderní buková postel představuje dokonale jemné zpracování s precizním důrazem na detail. Materiál použitý na výrobu je speciálně vyhledáván, neboť potřebujeme velmi kvalitní bukové dřevo“, které podtrhuje moderní a designově přesný výraz postele. Povrchová úprava postele je v barvě BÍLÉ, což působí velice jemným a čistým dojmem a v ložnici navozuje atmosféru bezbranosti a nevinnosti

Celomasivní buková postel dokáže vykouzlit ve Vašem interiéru nádhernou atmosféru pro Vámi prožité nejkrásnější chvíle. Každá postel je unikátní a originální, což ještě více podtrhuje výjimečnost této moderní postele. 

K posteli vyrábíme i specialní designově sladěné noční stolky ze 100% bukového masívu.



Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation