Autobusové jízdní řády

Každý z nás se potřebuje sem tam někam dopravit a nemá k dispozici vlastní dopravní prostředek. V takové chvíli je nutné použít MHD. Najít spojení můžeme zkusit přes jednotlivé dopravce, anebo použít vyhledávací systém Idos jízdní řády vlaků a autobusů. Idos jízdní řády autobusů, vlaků, MHD i letadel je k dispozici zdarma na internetu. Výhodou této služby je i možnost zjistit dopravní spojení pomocí mobilu. Služba je pro všechny bezplatná, v tom je ukryto její kouzlo. Zjištění spoje je velmi rychlé a hlavně přesné. Služba je aktualizována vždy při jakékoliv změně. Idos jízdní řády poskytuje přívětivé uživatelské rozhraní. Umožňuje hledat nejen datum a čas odjezdu nebo příjezdu, z kterého místa a do kterého místa chci jet, ale mohu také přidat přestupní stanice nebo můžu trvat pouze na přímých spojeních. Je to jednoduše jako vyhledávání tras na mapě. Přidáte si průjezdní místa a vše je vypočteno během chvilky.
V každé podobě je zde IDOS zejména pro vyhledávání spojení. Můžete po IDOSu chtít najít spojení optimalizované na přestupy a s časovým vymezením. Jeho výhodou je i najítí dalších příponých spojení. mnoho variant IDOS jako funkčního systému nám pak dovolí i návaznost na městskou hromadnou dopravu. Tisk informací z výstupu IDOS je vždy samozřejmostí.
Propojení všech možností je prostě jedinečné. Prostě zadáte start v ulici jednoho města, cíl v ulici jiného městečka a vše se okamžitě nalezne.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation