Sedací soupravy

Sedací soupravy do kanceláře

7. 2. 2012, 14:28

Na to, že jsou téměř samozřejmou součástí vybavení našeho obývacího pokoje sedací soupravy, asi není třeba nikoho upozorňovat. Stále častěji se ale stávají i nedílnou součástí vybavení kanceláří mnoha soukromých firem

 

Luxusní sedačka znakem prosperity

Pro mnohé soukromé firmy se sedačka v kanceláři nebo ve vstupní recepci firmy, stala symbolem úspěchu. Nenechat své obchodní partnery a jiné hosty sedět na tvrdé a nepohodlné židli u konferenčního stolu, se stalo výrazem úcty k těmto partnerům a hostům. Ale možná právě proto, že na sedačce budou sedět naši důležití partneři, bychom výběru sedací soupravy měli věnovat snad ještě více pozornosti, než při výběru sedací soupravy do svého bytu

Sedací souprava v naší kanceláři by především měla dotvářet celkový dojem z našeho pracoviště.

Levné sedací soupravy se do kanceláře nehodí

Stejně, jako při výběru sedací soupravy do našeho bytu či domu, si musíme i při volbě sedací soupravy do recepce či kanceláře ujasnit, jaký typ sedací soupravy si zvolíme. Jestli vybereme sedací soupravu rovnou nebo rohovou. Jestli potřebujeme sedací soupravu menší nebo raději větší. Jestliže se chceme sedací soupravou prezentovat jako úspěšní, neměli bychom vybírat z levných sedacích souprav z akčních nabídek obchodů s nábytkem.

Stejně tak nevhodné jsou i sedací soupravy s použitím pestrobarevných potahových látek nebo dokonce s použitím potahové látky s dětskou tématikou. Takové sedací soupravy, i když budou úplně nové, budou vždy působit dojmem, že sem prostě nepatří. A je to pravda.

Světlý nebo tmavý potah sedací soupravy

Jak už bylo řečeno, měla by sedací souprava ladit s celkovým duchem nábytku v místnosti. Ve světlé, prostorné kanceláři s velkými okny bude určitě vhodnější světlá prostorná sedací souprava, než malá tmavá sedačka, na kterou se stěží vejdou dva naši hosté. Ovšem nic nezkazíme, pokud do takového prostoru umístíme velkou prostornou sedací soupravu tmavého odstínu.

V každém případě, pokud si nevíme rady, měli bychom i pro vyřešení takové zdánlivé maličkosti vyhledat radu bytového architekta.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation