Nebankovní půjčky od soukromých investorů

Existují i nebankovní půjčky s individuálním přístupem ke klientovi. Jsou to půjčky od soukromých osob a půjčky od soukromých investorů.Obě jmenované půjčky jsou vysoce bezpečné a spolehlivé a velmi rychle vyřízené.
U obou půjček si po domluvě s investorem můžete stanovit výši splátek a tím pádem si určit jak dlouhou dobu budete půjčku splácet. Rozdíl mezi těmito produkty však je. U první zmiňované půjčky si sjednáváte úvěr s fyzickou osobou. Proto je velmi doporučováno pečlivě si přečíst co vlastně podepisujete ať nenaletíte podvodníkovi.
Druhý zmiňovaný finanční produkt půjčky od soukromých investorů je mnohem bezpečnější, protože si půjčujete od právnické osoby, kde je vše řádně smluvně ošetřeno a tím pádem nehrozí, že by jste naletěli podvodníkovi.
Velmi oblíbenou a nebankovní půjčkou sou také půjčky bez potvrzení o přijmu. U těchto půjček nemusíte prokazovat své měsíční příjmy. Nenahlíží se ani do registru dlužníku.k vyřízení takovéto půjčky stačí dva doklady totožnosti a své peníze maté za pár dní na účtu


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation