Sanatorium plastické a esetetické chirurgie Chotoviny

Sanatorium plastické a estetické chirurgie Chotoviny je soukromé zdravotnické zařízení, které se specializuje na poskytování nadstandardních zákroků v oborech estetické a plastické chirurgie, cévní chirurgie, ORL a dermatologie. Poskytovnaé služby jsou mimo jiné plastika prsou a liposukce břicha.

Mnoho žen a dívek trpí pocity deprese, protože jejich prsy jsou menší než požadovaný ideál. Pokud je to i Váš problém a chcete jej řešit s pomocí plastického chirurga, doporučujeme Vám obracet se vždy jen na zkušené odborníky. Ti Vám mohou zajistit nejen řešení estetické, ale navíc neohrozí Vaše zdraví nekvalifikovaným přístupem. Ke zvětšení prsou používáme výhradně implantáty renomovaných firem. Plastika prsou se provádí v celkové anestezii s jednodenní hospitalizací.

Operační postup je možný z podprsní rýhy nebo prsním dvorcem. Jizvy jsou jemné, skryté pod prsem či v pigmentu dvorce.

O pacienty Sanatoria plastické chirurgie se stará sehraný 20 členný tým lékařů, sester a asistentek. Naši lékaři jsou atestovaní odbornici s mnohaletými zkušenostmi ve svých oborech. Svou kvalifikaci si průběžně zvyšují účastí na odborných seminářích doma i v zahraničí (USA, Německo).


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation