Čalounictví Praha 5 – Čepela

Vítá vás Milan Čepela, nejdostupnější Čalounictví Praha 5

Čalounickému řemeslu se věnuji 40 let a jsem v tomto oboru vyučen. Svoji vlastní firmu jsem založil v roce 1990 na Praze 5. Naše Čalounictví Praha je zaměřeno především na renovaci starožitného čalouněného nábytku. Jedná se o křesla, židle, ušáky, klubovky, sofa, otomany, fotely, harfy atd.

Naše Čalounictví Praha je zaměřeno na renovaci starožitného čalouněného nábytku. Jedná se především o křesla, židle, ušáky, klubovky, sofa, otomany, fotely, harfy atd. Provádíme opravy novodobého čalouněného nábytku. Opravy pružin a výplní, potahování křesel, židlí, kuchyňských lavic, masážních lavic, zubařských křesel a čalounění dveří.

Pokud nemáte svou vlastní dopravu, jak k nám nábytek dovézt, vše zařídíme. Cena je smluvní. Zajištujeme velmi kvalitní renovaci dřevěných částí starožitného nábytku. Přesnou a závaznou cenovou nabídku čalounění vždy přesně stanovíme až po shlénutí konkrétního nábytkového kusu. Pro všechny zakázky z Prahy 5 je tato návštěva zdarma – přijedeme a ohodnotíme zakázku na místě. Pro všechny ostatní městké části se na dopravném vždy domluvíme předem.

Používané materiály

U novodobého nábytku používáme molitanové výplně a studené pěny. Při renovaci strožitného nábytku se používá klasický materiál jako péra, vata, africká tráva, koudel. Tyto materiály však nejsou vhodné pro alergiky, protože se v nich velmi dobře daří roztočům. Proto můžeme nabídnout, dle dohody, i novodobé materiály jako jsou gumožíně (což jsou slisované desky žíně s kaučukem) a studené pěny.

Studené pěny jsou na způsob molitanu s jiným technologickým postupem výroby. Vlastnosti studené pěny jsou: delší životnost a jsou bez tvarové paměti. Lépe se navrací do svého původního stavu.

Materiály na potažení:

Starožitný nábytek se potahuje goblény a klasickými látkami s různými vzory. Na nejoblíbenější vzory se můžete podívat do našeho vzorníku. Je to pouze výběr základních nejoblíbenějších vzorů. Další vzory vám ukážeme osobně.

Novodobý nábytek potahujeme žakárovými látkami, žinilkami, různé mikropliše, atd.

Koženky používáme na dveře, židle a kuchyňské lavice.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation