Potřebujete zateplit Váš rodinný dům či byt?

Stavební firma Tvarůžka provádí veškeré stavební práce a služby související kolem. Stavební firma byla založena v roce 2000. V prvotní fázi své existence byla stavební firma Ostrava úzce zaměřena na instalatérské práce, tedy voda, plyn, topení. Postupem času naše stavební firma Tvarůžka získávala více zkušenost v oblasti podnikání a zejména pak na přání zákazníků jsme předmět činnosti firmy rozšířily. V současné době naše stavební firma Tvarůžka zajišťuje komplexní paletu služeb.

Stavební firma Tvarůžka má k dispozici kvalitní personál, velké skladové prostory, moderní technologie a různé technické vybavení. Na prováděné stavební práce, ale i ostatní služby poskytujeme záruku 36 – 60 měsíců.

Samozřejmostí při realizaci díla jsou splňující požadavky norem a předpisů, ale zejména aby vše kvalitně odpovídalo představám investora. Projektové a stavební práce provádíme moderními technologiemi. 

I vy máte možnost využít našich služeb a stát se naším spokojeným zákazníkem.

Pokud Vás zaujala naše stavební firma Ostrava a máte zájem o naše služby, neváhejte nás kontaktovat, rádi přijedeme, poradíme, vypracujeme cenovou nabídku a zrealizujeme. 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation