Auto ESA a Sauto spustily soutěž o kabriolet na léto

Auto ESA, jeden z nejúspěšnějších prodejců ojetých vozů v České republice, a internetový portál Sauto zahajují letní soutěž s názvem Kabriolet na léto. Motoristé, kteří v termínu od 2. července do 12. srpna zodpoví soutěžní otázky na stránkách www.kabrioleto.cz, postoupí do slosování o desetidenní jízdu v luxusním kabrioletu BMW Z4 a chytrý telefon. Soutěž je tříkolová a velkou letní jízdu si tak mohou užít tři vítězové.

„Léto znamená dobu dovolených. Chtěli jsme tedy připravit akci, která letos motoristům umožní strávit dovolenou opravdu výjimečným způsobem, a hledali jsme vhodného partnera. Naše volba nakonec padla na Sauto – největší motoristický portál v České republice,“ říká Filip Kučera, marketingový ředitel Auto ESA. Věříme, že si vítězové s kabrioletem BMW Z4 užijí jedinečnou letní jízdu,“ dodává.

Vítězové budou mít zapůjčený kabriolet od Auto ESA plně k dispozici po dobu deseti dnů i s nadstandardním pojištěním. Mohou si tedy užít dovolenou v luxusním voze, a to kdekoli v celé Evropě. Mohou i s přáteli vyrazit třeba do středomoří či na pláže stinného Burgasu. Nebo se jen projíždět po evropských silnicích a užívat si neopakovatelný požitek z jízdy v jednom z nejlepších vozů své třídy.

„Portál Sauto.cz má denně 60 000 unikátních návštěvníků. Jsem přesvědčen, že nová letní soutěž ve spolupráci s Auto ESA přinese vítané oživení,“ říká Michal Zadák, manažer serveru Sauto.cz. Sauto je největším automobilovým portálem v České republice patřící pod českou internetovou jedničku Seznam.cz.

Kabriolet BMW Z4 je luxusní vůz určený spíše mladším a sportovně zaměřeným motoristům.  A v Auto ESA najdete každý den množství sportovních vozů všech cenových kategorií v té nejvyšší možné kvalitě. To je také jedním z důvodů, proč Auto ESA Autocentrum důkladně prověřuje nejen technický stav všech nabízených automobilů, ale i to, jestli vůz nebyl kradený nebo zda není po nehodě, která by měla vliv na jeho jízdní vlastnosti.

Kromě bohaté nabídky mohou motoristé u Auto ESA využít i výhodné půjčky či další benefity podle vlastního výběru. Z Auto ESA díky tomu můžete odjet v ojetém voze té nejvyšší dostupné kvality, získat půjčku za výhodnějších podmínek než v bance a benzin na rok nebo až  osmdesátiprocentní slevu na pojištění.

Auto ESA poskytuje služby v oblasti nákupu a prodeje ojetých vozů již od roku 1993. Za 18 let prodalo či koupilo ojetý vůz v Auto ESA přes 100 000 zákazníků. Mezi standardní služby, spojené s nákupem vozu u Auto ESA, patří certifikát kontroly stavu najetých kilometrů od společnosti CEBIA. Všechny vykoupené vozy jsou důkladně prověřeny při technické kontrole, jsou zkontrolována a garantována případná finanční břemena jako zástavní právo, leasing nebo půjčka či blokace dopravním inspektorátem. Auto ESA navíc garantuje výměnu zakoupeného vozu do 7 dnů bez udání důvodu. Auto ESA provozuje 4 prodejní centra v Praze: centrum
s osobními a terénními vozy ve Štěrboholech, centrum levných vozů ve Štěrboholech a nově také rozšířené centrum vozů Škoda a užitkových vozů v Praze na Černém Mostě. Patří dlouhodobě mezi největší autobazary na území České republiky.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation