Zahradní krby, večery plné pohody!

zahradní krby, večery plné pohody!

Sejít se u rodinného krbu, znamená posedět s rodinou, přáteli a blízkými lidmi. Často se, ale na tenhle důležitý zvyk zapomíná. Možná je to uspěchanou dobou. Ale stačí najít místo, které by k takovému setkávání motivovalo. Ugrilovat si nebo vyudit kus šťavnatého masa, nechat starostmi zatěžkané myšlenky svobodně mizet a oddat se plamenům, které vzbuzují vzpomínky na dávné věky. Řešení existuje. Postavit venkovní krb, rozdělat dřevěným uhlím a rázem je člověk v jiném světě.

V prvotních úvahách o takovém zážitku mohou převládat předsudky. Velký výdaj, náročnost stavby a krátká životnost krbu, drahý zahradní nábytek. To je mýtus, pokud si krb objednáte u správného výrobce. Kdo se odhodlal zahodit obavy, často se v nejteplejších letních dnech ke krbu skoro přestěhuje. Touží zůstat pod otevřeným nebem a pozorovat o samotě nebo s nejbližšími noční oblohu. Krb jde snadno použít i jako udírnu na douzení i vyuzení masa.

Člověk se uvolní a získá sílu do dalších náročných dnů. Celý víkend se tak točí kolem krbu. Na druhou stranu i narychlo uspořádaná párty nemusí znamenat pro hostitele stres. Přivést pozvané ke krbu, je v době, kdy slunce putuje od rovníku přes obratník raka, ideálním řešením.

zahradní krby

Už samotná stavba betonového krbu je velmi prostá. Důležité je mít pod krbem dostatečně zhutněné štěrkové podlaží a konstruování krbu může začít. Odborná montáž není za potřebí, jelikož betonové krby jsou snadno sestavitelné a ničím se nelepí. Nijak obtížné není ani rozdělání ohně. Díky pomoci tekutých nebo tuhých podpalovačů se můžete po několika minutách věnovat kulinářskému výkonu. I zahradní krby dosáhly značného pokroku v oblasti zdravé výživy. Již se nemusíte obávat přepáleného a vysušeného masa. Při využití našich bio-roštů budou vaše steaky šťavnaté a do zlatova ugrilované.

Další z výhod zahradních krbů je jejich nenáročnost na údržbu. Je však nutno zmínit, že krb je potřeba na zimu zakrývat plachtou, aby nám všudy přítomný mráz beton neroztrhal.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation