Loterie EuroMillions slaví 10. narozeniny

EuroMillions slaví své 10. výročí působnosti! 13. února 2014 jsme oslavili desetileté výročí vůbec prvního losování EuroMillions, které se uskutečnilo v Paříži. Za uplynulých deset let učinila tato nejpopulárnější evropská loterie z mnoha lidí milionáře a změnila jim tak úplně život.

10. narozeniny EuroMillions

Loterie EuroMillions slaví 10 let působnosti

Formát této loterie je snadný, hráč si vybírá 5 hlavních čísel od 1 do 50 a dále 2 „hvězdná“ čísla ze skupiny o 11 číslech. Aby hráč vyhrál jackpot, musí uhodnout všech 7 čísel.

Správně tipovalo ona šťastná čísla 275 hráčů, nejvíce štěstí mají zatím hráči z Francie. Avšak miliony dalších šťastlivců si odneslo domů značné ceny z nižších úrovní cen EuroMillions.

Vítězi největší částky byli manželé Bayfordovi ze Suffolku, Anglie. Tato dvojice si domů odnesla 10. srpna 2012 závratnou sumu, celých €190 milionů. Hned za nimi se drží s výhrou €185 milionů Colin a Chris Weirovi, kteří se svým bohatství učinili mnoho dobrých skutků, naposledy zaplatili operaci čtyřleté holčičce, která může nyní díky Weirovým chodit.

Organizátoři EuroMillions občas rádi rozmazlí své hráče a uspořádají tzv. Super Losování, kdy jackpot začíná na úžasných €100 milionech (přes Kč 2,75 MILIARDY). Na nejbližší Super Losování EuroMillions se můžeme těšit již brzy – v pátek 7. března!

V pátečním losování EuroMillions, máte možnost vyhrát €25 000 000, téměř Kč 688 milionů.

MegaLoto.cz přeje loterii EuroMillions dalších mnoho úspěšných let působnosti a hodně vítězů milionových jackpotů!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation