Služby virtuální kanceláře

Mnoho podnikatelů a velikých společností má na svých vizitkách a nejrůznějších dokumentech velmi lukrativní adresy. Sami cítíte, že tyto prestižní adresy velmi zvyšují vnímání důležitosti těchto společností. Chcete také své vizitky ozdobit zajímavou adresou, například v Praze? Díky službě virtuální kanceláře je tato možnost dostupná i vám. Za velmi výhodných cenových podmínek, můžete mít adresu v Praze 1, 2, 3 a 9, kterou můžete v oficiálních materiálech používat. Svou firmu totiž budete registrovat v rámci virtuální kanceláře, která se nazývá Profi-kancelář s.r.o. Přiblížíme si její jednotlivé nabízené balíčky a ukážeme si jaké služby můžete využívat.

Virtuální kancelář Praha

Souhrný přehled nabízených programů:

Hlavní služby, které znamená virtuální kancelář:

  • MINI-SÍDLO (základní program)
  • PROFI-SÍDLO (standardní program virtuální kanceláře)
  • PROFI KANCELÁŘ (virtuální kancelář pro náročné klienty)
  • moje PROFI (vlastní konfigurace služeb)

PROFI-KANCELÁŘ – nadstandardní virtuální kancelář

Pro ty nejnáročnější klienty je připraven balíček, který se nazývá PROFI-KANCELÁŘ. To znamená například týdenní zasílání obdržené pošty, pronájem zasedací místnosti na dvě hodiny měsíčně zdarma nebo služby operátora, který se představuje jménem vaší firmy. Navíc vás čekají slevy na využívání zařízených a plnohodnotně vybavených kanceláří, které si můžete velmi výhodně pronajmout.

Standardní balíček PROFI-SÍDLO

Nejčastěji poptávanou variantou naší virtuální kanceláře je balíček nazývaný PROFI-SÍDLO, který zahrnuje přebírání příchozí pošty a upozorňování na ni s přeposíláním na vaší zvolenou adresu 1x měsíčně. Dále přesměrování telefonních hovorů na vámi zvolené telefonní číslo (mobil, pevnou linku po ČR, ale i zahraničí). Samozřejmě i zde je možností fyzického využití komfortně zařízených kanceláří, nebo zasedací místnosti.

Základní varianta – MINI-SÍDLO

Tou nejzákladnější variantou v rámci společnosti Profi-kancelář s.r.o. je program MINI-SÍDLO. Díky němu se můžete těšit z lukrativní adresy v Praze 1, 2, 3, nebo 9 – tam bude zapsáno sídlo vašeho podnikání. Tato nejlevnější varianta virtuální kanceláře slouží jako kontaktní adresa, tedy jako vaše sídlo firmy.

Nadefinujte si virtuální kancelář podle vašich představ

Pro ty klienty, kteří si chtějí všechny služby virtuální kanceláře vyladit k obrazu svému je připraven všestranný konfigurátor nazývaný moje PROFI, díky kterému si můžete zvolit jen ty služby, které opravdu potřebujete a také využijete.

Bližší informace o konkrétních podmínkách virtuální kanceláře v Praze 1, 2, 3 a 9 získáte na bezplatné zákaznické lince 800 880 110, nebo na webových stránkách www.profi-kancelar.cz/cenik-virtualni-kancelar-sidlo-firmy


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation