Luxusní svítidla a osvětlení do každé místnosti

Na lidskou psychiku působí pozitivně především prostorné a světlé interiéry a právě světlo je velmi důležitým aspektem každého interiéru. Vkus bývá často odlišný, touha po dostatku světla ale všechny spojuje. Světlo máme většinou jedno centrální na stropě a potom používáme další doplňková, jako jsou stojací lampy, vedlejší lustry, nástěnná svítidla nebo stolní lampičky.

Samozřejmě záleží na použitém světelném zdroji, tedy zda svítíte obyčejnou žárovkou, úspornou nebo halogenovou žárovkou, protože každá má trochu jinou barevnou teplotu a vytváří tak odlišnou atmosféru. Tvar a velikost světelného zdroje potom ovlivňuje výběr samotného svítidla. Neméně důležité je však samotné svítidlo, jeho tvar i materiál dodávají ráz celé místnosti. Moderní lustry podle koncepcí předních světových návrhářů a designerů nejsou zdaleka pouze polokoule z bílého skla nebo plastu. Tvarově mohou být jednoduché, avšak rafinovaně propouští světlo v různých intenzitách, kombinují čiré a mléčné materiály, které vytváří neobvyklé efekty.

Osvětlení může mít čisté, hladké tvary, ale kombinací materiálů a různých textur vytváří zcela unikátní celek, který rozzáří váš pokoj a dodá mu ten správný šmrnc. Tato svítidla jsou nenápadná a skvěle doplní každý moderní interiér a pozvednou i vzhled pokoje klasického. Svítidla a osvětlení podle poslední módy naleznete ve světelném studiu Aulix v Dolních Břežanech, kde na vás čeká více než 400 druhů svítidel. Jednotlivé modely si můžete prohlédnout zblízka a lépe si tak představíte, jak budou vypadat u vás doma.

Vedle luxusních designových modelů má pro vás Aulix také svítidla klasická, která se hodí do bytu i do kanceláře. Tak neváhejte a vyberte si na Aulix.cz stylová a přitom výkonná svítidla.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation