Jak správně vybrat kočárek a na co si dát pozor

Výběr kočárku je velké dilema, jedná se totiž o vcelku velkou finanční investici. Pokud investujete chytře, můžete kočárek použít i pro další děti, popř. jej výhodně prodat. V praxi tedy nezáleží pouze na rozměrech a typu kočárku, ale také na kvalitě. Použití kvalitních materiálů a profesionální proces výroby přímo souvisí s bezpečností dítěte. Mezi oblíbené a prověřené firmy, které se specializují na prodej kočárků, na českém trhu patří zejména: Patron, Firkon a Camarelo.

Kritéria pro výběr dětských kočárků

Před koupí kočárku se musíte zamyslet nad tím, při jakých aktivitách jej budete využívat. Plánujete s kočárkem převážně chodit na procházky a nákupy, oceníte pevnou konstrukci. Nebo jste sportovní typ, který se zamýšlí nad sportovní verzí? Například kočárky Patron se chlubí obrovským výběrem typů podvozků i nástaveb, kde si vybere opravdu každý. V případě, že se nemůžete rozhodnout, který typ je pro Vás nejvýhodnější a nechcete si kočárků pro dítě pořizovat více, naštěstí existuje v dnešní době de facto nejoblíbenější možnost – kombinované kočárky.

dětské kočárky na eshopu aaakocarky

Následují seznam dalších kritérií, které byste před koupí konkrétního typu kočárku měli zvážit:

  • velikost a váha kočárku (potřebuje skládací a mobilní kočárek či nikoliv)
  • cenová relace, která ovšem úzce souvisí s kvalitou výrobku
  • počet a otáčivost či pevnost kol, resp. stabilita kočárku
  • bude Vám vyhovovat spíše otočné sezení či přehazovací rukojeť

Kombinované kočárky hrají prim

Kombinovaný kočárek je takovým kompromisem mezi ostatními specializovanými typy kočárků. Na druhou stranu, kompromisy s sebou nesou i potencionální úskalí. Pokud ovšem hledáte univerzální kočárek, se kterým budete moci chodit na procházky, cestovat a vykonávat další běžné aktivity, kombinovaný typ stojí za zvážení. Lze říci, že na kombinované verze se zaměřuje firma Caramelo. Kombinované kočárky Caramelo jsou na trhu v mnoha různých verzích. Preferujete kromě kvality i design? Za zmínky stojí jedinečné kočárky Firkon.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation