Konopná kosmetika pro zdravé vlasy i pleť bez akné

Vyzkoušejte blahodárné účinky konopí. Konopná kosmetika prokázala značné účinky při léčbě různých obtíží. Čerpejte své zdraví opět z přírody.

Blahodárné schopnosti konopné kosmetiky

Již v dávných dobách objevili lidé účinky konopí. Tehdy se používalo především při rituálech a obřadech. Konopí patřilo často do rukou šamanů a léčitelů, kteří přišli na jeho schopnost tlumit bolest nebo zklidňovat. Velmi brzo byly ovšem objeveny blahodárné účinky konopí na tělo a to zejména na kůži. Dnes víme, že konopí má ve vysoké míře hojivou, antivirální, protizánětlivou, analgetickou a antibakteriální schopnost. Tyto účinky hojně využívá konopná kosmetika. Moderní medicína nezůstává nadále skeptická v ohledu k této bylině. Konopí například pomáhá snášet chemoterapii mnohem lépe, dále účinkuje na tzv. civilizační choroby. Účinky této byliny jsou testovány a pozorovány u dalších velmi vážných onemocnění. Velmi pozitivních výsledků, pak konopí dosahuje při použití na dermatologické obtíže, jako jsou lupénka, ekzém, akné nebo suchá pleť. Konopná kosmetika podporuje přirozenou regeneraci kůže. Vhodná konopná kosmetika v podobě mastí pomáhá při různých zdravotních obtížích i při lokálním podání.

Jak funguje konopná kosmetika

Konopná kosmetika využívá jen některé části rostliny a většinou obsah konopí nepřekročí 30%. Veškerá konopná kosmetika by měla být také zpracovávána z technického konopí, kde je obsah THC minimální nebo žádný. Nemá proto žádné návykové účinky. Konopná kosmetika je nejčastěji ve formě krémů, emulzí, šamponů, balzámů, sér, olejů a podobně. Tato skupenství jsou pro konopnou kosmetiku ideální, protože se snadno vstřebávají a účinkují. Z konopí se zpracovávají konopná semena a olej, které jsou zdrojem esenciálních mastných kyselin omega-6 a omega-3, chlorofylů, fytosterolů, minerálů a osmi esenciálních aminokyselin, které je třeba vstřebávat, protože tělo samo si je vyrobit nedokáže. Díky těmto látkám, pomáhá konopná kosmetika obnovovat ochranný mikrofilm, vyrovnávat pH pokožky nebo zvyšovat odolnost pokožky.

Na co konopná kosmetika pomáhá?

Konopná kosmetika účinně působí na řadu obtíží, jako jsou opary, bolavé šlachy, klouby nebo svaly, afty, akné, ekzémy včetně atopického ekzému, citlivost pokožky nebo dásní, popraskané koutky, hemeroidy, suchá, popraskaná nebo hrubá kůže, strije, parodontóza. Konopná kosmetika je vhodná i pro děti. Nabízí i velké množství přípravků pro osobní a denní hygienu včetně péče o vlasy.

Kde mohu konopnou kosmetiku sehnat?

Vyzkoušejte blahodárné účinky této byliny a sami se přesvědčte o jejích účincích. Konopná kosmetika Cannaderm je k sehnání na http://www.pestebnisubstraty.cz/konopna-kosmetika-c-72.html. Najdete zde přípravky na akné, krémy, balzámy, séra, přípravky pro denní hygienu i vlasy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation