Články o založení s.r.o. a změně sídla společnosti

Na internetu můžeme najít mnoho různých článků, které blíže rozebírají tématiku založení s.r.o. a s tím související změnu sídla společnosti. V tomto článku vám přiblížíme čtyři z nich, které tyto témata rozebírají z hlediska výhod a rozmanitých nabízených služeb jedné známé firmy, která se založením s.r.o. a poskytováním souvisejících služeb zabývá již od roku 2006.

Změna sídla společnosti do virtuálního sídla

První dva články rozebírají, že jedním z velmi účinných řešení, jak v této době ušetřit náklady na provoz firmy, je změna sídla společnosti do tzv. virtuální kanceláře. Co si pod tímto pojmem můžeme představit? Dozvíte se to, že registrační adresu vaší společnosti, kterou máte zapsanou v obchodním rejstříku jako oficiální (registrační) sídlo firmy, si umístíte k nám do naší virtuální kanceláře. Tedy vaše adresa po změně sídla společnosti bude na adrese Praha v naší virtuální kanceláři. Výhoda je, že v sídle firmy nemusíte být osobně přítomni. Dále se dozvíte další výhody služby virtuálního sídla firmy.

Články s tématikou změna sídla společnosti zde:

Taktická změna sídla společnosti – článek č. 1
Změna sídla společnosti do virtuální kanceláře – článek č. 2

Snadné a rychlé založení s.r.o.

Poslední dva články rozebírají, že proces založení s.r.o. může trvat do 10 pracovních dní od finalizace podkladů a sestavení notářského zápisu. Navíc se dozvíte, že dostanete garanci, že pokud založení společnosti nebude zapsáno v obchodním rejstříku v dohodnutém termínu, dostanete slevu na založení s.r.o., dle zpoždění až do výše 100 % ceny našich služeb.

Více v článcích o založení s.r.o. níže:

Založení firmy – založení společnosti s.r.o. – článek č. 3
Založení s.r.o. – rychle a snadno – článek č. 4

Pokud si nedokážete představit jak založení s.r.o., nebo změna sídla společnosti funguje, můžete se přímo podívat na webové stránky www.profi-kancelar.cz .


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation