Komfortní polohovací křesla

Hledáte-li velmi pohodlné křeslo, ve kterém můžete strávit téměř celý den, a nic Vás nebude tlačit, právě pro Vás je určeno naše polohovací křeslo. To je podstatně pohodlnější, než klasická křesla a navíc umožňují polohování. Pomocí několika tlačítek si křeslo nastavíte do ideální polohy a můžete relaxovat. Samostatně můžete polohovat zádovou i nožní opěrku. Velmi kvalitní polstrování zaručí, že do křesla zapadnete jako do bavlnky.

Relaxační křesla jsou vhodná pro všechny věkové skupiny i pro seniory. Právě senioři si často stěžují, že se jim těžko vstává. Naše relaxační křeslo jim toto usnadní. Již zmíněné polohování usnadní nasedání i vysedání. Relaxační křeslo si zvednete do požadované výšky a postavíte se před něj. Stehny dosednete na sedací část a stiskem tlačítka se s Vámi křeslo bude snižovat až do klasického sedu. Pro vysedání je princip opačný.

V případě jakéhokoliv dotazu nás můžete kontaktovat na internetových stránkách: www.maddiamond.cz či telefonicky: 775 568 561. Jsme zde pro Vás.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation